De ce nu au putut Armin Nicoară și Claudia Puican să facă un copil. Ce s-a întâmplat cu artistul

Armin Nicoară și Claudia Puican au vorbit sincer despre motivul pentru care nu pot avea un copil. Cei doi artiști vor să întemeieze o familie și au planuri mari pentru viitor. Ambii vor să se căsătorească cât mai repede, însă pandemia și măsurile restrictive îi forțează să organizeze un eveniment mult prea mic și i-ar pune în postura în care ar trebui să aleagă între invitații care să le fie alături într-un moment special. Armin Nicoară a vorbit despre faptul că își dorește un copil alături de Claudia Puican.

De ce nu au făcut un copil Armin Nicoară și Claudia Puican

Artistul a avut probleme de sănătate, din cauza cărora nu a putut să conceapă un bebeluș alături de iubita lui. De altfel, el a spus că a fost la medici și aceștia i-au prescris un tratament.

„Noi încercăm de ceva timp să facem un copil, dar au fost mici probleme la mine și am fost la un doctor. Mi-a dat să fac un tratament, a zis că totul e ok, că putem să începem.”, a declarat Armin Nicoară în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Acum, cei doi spun că vor să aștepte până să facă marele pas, pentru că vor să formeze o familie în fața lui Dumnezeu, dar condițiile de pandemie nu le permit să facă un eveniment așa cum își doresc.

„Chestia este că nu pot să încep ceva fără să mă sfătuiesc cu duhovnicul meu. I-am spus și Claudiei să mergem la el.

Când am fost la el, ne-a zis „Mai bine vă cununați prima dată, iar după puteți să faceți ce vreți voi, câți copii vreți voi.

Pentru ca acel copil să fie sănătos, să fie bine, trebuie să vă cununați la biserică!”. Noi vrem să facem cununie acum, dar ce cununie să faci cu trei oameni?! Nici nașii n-au loc!”, a spus artistul.

Ce spune Claudia Puican

Și Claudia Puican e nerăbdătoare să se căsătorească. Spre deosebire de partener, ea își dorește o cununie mai intimă.

„Dacă ne ajută Dumnezeu, dacă avem posibilitatea cu restricțiile din ziua de astăzi, în 2022 aș vrea să facem o cununie.

Eu aș vrea să fie cât mai restrânsă, nu cum ar vrea el, cu cât mai mulți invitați. Vreau să am acolo familia și prietenii apropiați!

Nu cred că mai are rost să așteptăm…ar fi foarte bine să facem cununia anul ăsta. El e mai delăsător, așa…ar fi perfect dacă aș organiza eu tot și i-aș spune doar să vină atât!

Este în construcție casa lui și ne-ar plăcea să ne și mutăm de la apartament, ca să putem avea mai mulți invitați.”, a mărturisit cântăreața Claudia Puican.