Nuntă surpriză în showbizul românesc?! Când va avea loc marele eveniment

Nuntă surpriză în showbizul românesc?! Când va avea loc marele eveniment
Nunta surpriza in showbizul romanesc Cand va avea loc marele eveniment

Bat clopote de nuntă în showbizul românesc! O vedetă de la noi, care a trecut prin momente grele în ultima perioadă, este pregătită să facă pasul cel mare alături de sufletul ei pereche. Au deja o fetiță împreună, așa că era timpul să-și oficializeze relația la Primărie și în fața lui Dumnezeu. Botezul micuței va fi urmat de nunta celor doi.

O mare vedetă de la noi îmbracă rochia de mireasă?

O actriță foarte cunoscută de la noi are planuri mari de măritiș. Cel care a dat-o de gol este chiar iubitul ei. După multă suferință, lacrimi și temeri, din cauza infectării cu noul coronavirus, iată că a răsărit soarele și în viața vedetei.

Bucurie mare în familia Cristinei Cioran. Acrița și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, se căsătoresc în această vară. Fericitul eveniment va fi urmat de botezul fetiței lor.

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu se căsătoresc în curând

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au o relație de iubire foarte frumoasă, iar rodul dragostei lor este Ema. De-a lungul timpului, viața lor de cuplu a întâmpinat atât momente frumoase, cât și obstacole. Unul dintre ele a fost chiar de sărbători, când Cristina și cea mică au fost internate în spital, din cauza virusului nemilos.

Iubitei actriței a rupt tăcerea

Din fericire, norii negri au dispărut, motiv pentru care Alexandru și Cristina au planuri mari în ceea ce îi privește. Dacă până acum au fost copleșiți de multe probleme, cei doi îndrăgostiți au toate motivele să zâmbească. Într-un interviu acordat recent, partenerul actriței a dezvăluit la ce să ne așteptăm din partea lor în perioada următoare.

„Planurile noastre ca și familie sunt să ne creștem împreună fata, ne autodezvoltăm și pe noi, învățăm și noi de la ea și ea de la noi, evoluăm unii prin ceilalți.

Pe partea de business lucrăm cu mulți oameni zilnic și suntem la începutul unui nou proiect, avem și un eveniment cu muzică electronică, un eveniment de lux, care a avut succes de la prima înfățișare și vedem acum o dată cu începutul primăverii dacă ne mai lasă autoritățile liber, să putem sta și după ora 22, ca lumea să se distreze în voie”, a declarat iubitul Cristinei Cioran, pentru Wowbiz.

Nuntă urmată de botez în 2022

Cristina și Alexandru nu au ajuns deocamdată la starea civilă, pentru a-și oficializa relația. De asemenea, nici micuța Ema nu a avut parte de petrecerea de botez, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Lucrurile s-au mai liniștit acum, iar toată această stare de bine i-a făcut pe cei doi să decidă când vor avea loc aceste evenimente. Iubitul Cristinei Cioran a dezvăluit totul!

„Așteptăm să fie mai cald din punct de vedere meteorologic și putem face și pe zi un botez brunch, fericitul eveniment va fi cât de curând. Ne vom bucura anul acesta și de o eventuală căsătorie. Noi suntem pregătiți non-stop pentru căsătorie, în același timp, căsătoria iar e o chestie care ține de conformism, până la urmă e doar o hârtie, dar îți mai ușurează chestiile în societate fiind căsătorit, purtând același nume și pentru copil e mai bine într-un fel, cu călătoriile în străinătate.

Nu e căsătoria punctul culminant al iubirii, dar o să o facem și pe asta la un moment dat. Poate unim cele două evenimente și facem căsătorie versus botez. Cristina nu are nicio frică, dar s-a născut acest copil, ne-am concentrat să facem tot ce e mai bun pentru el și atunci am lăsat petrecerea de căsătorie mai târziu. O să fie anul ăsta mai mult ca sigur și petrecerea de nuntă”, a mărturisit designerul.

Cristina Cioran a devenit mamă în luna iulie a anului trecut. A născut-o prematur pe Ema, în a 29-a săptămână de sarcină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI