Nuntă surpriză în familia lui Reghecampf. Antrenorul este cel mai fericit

de: Năstase Mirabela
08 08. 2022

În familia Reghecampf bat clopote de nuntă. Antrenorul este în culmea fericirii, după ce primul născut s-a decis să își ceară iubita în căsătorie. Este vorba despre Luca, fiul antrenorului Laurențiu Reghecampf și al primei soții, Mariana Pfiffer. Deși tânărul a crescut în Germania, el și-a găsit jumătatea în România și are o relație de peste un an cu fosta gimnastă Asiana Peng.

Nuntă surpriză în familia lui Reghecampf

Asiana Peng, logodnica lui Luca Reghecampf, are motive serioase de fericire. Pe lângă faptul că îi merge bine în plan personal, ea este împlinită și pe plan profesional.

Ea și-a luat licența în kinetoterapie, iar imediat după aceasta, Luca Reghecampf ar fi cerut-o de soție cu un superb inel cu diamante, iar fosta gimnastă a României ar fi acceptat imediat.

În plus, pe contul social al tinerilor a mai apărut și o imagine ce te duce cu gândul la faptul că relația lor se îndreaptă către altar. Asiana și Luca au avut o relație departe de ochii presei.

Mama fostei gimnaste este româncă, iar tatăl său este chinez. Asiana are 21 de ani și a făcut parte din lotul olimpic al României, numărând nu mai puțin de 50 de medalii în palmares.

Aceasta a participat la numeroase competiții naționale și internaționale, obținând numeroase titluri la bârnă și la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Ea a participat și la „Survivor România”, competiție sportivă care s-a desfășurat în Republica Dominicană.

Asiana Peng, eliminată din gimnastică

Asiana Peng a ieșit din gimnastică în urma unui scandal. În anul 2015, Asiana Peng a fost eliminată din lotul de gimnastică, iar în acel moment, mama sa a trimis o scrisoare ministrului Tineretului, în care explica la ce a fost expusă fiica sa. Ea a mai vorbit și despre condițiile aspre de la lotul național, însă a vorbit și despre rasism și corupție.

„Fiica mea, după gheaţă, a fost pusă să alerge cu saci în picioare. Li s-au sustras telefoanele temporar, antrenorii au cotrobăit prin bagajele personale ale gimnastelor şi au sustras lucruri personale (fiicei mele, ceai şi lămâi).

Înfometare, umilinţe prin vocabular neadecvat, lipsa vacanţelor, jigniri, diferenţieri făcute între gimnaste pe toate planurile, şi multe alte forme inumane de presiuni.

Asta se întâmplă acolo. Într-o Românie coruptă, rasismul şi discriminarea domnesc în gimnastica feminină. Aştept destructurarea sistemului mafiot!”, scria Silvana Peng, mama fostei gimnaste.

Luca Reghecampf mai are doi frați: pe Laurențiu Jr și pe mezinul Liam.