Luca Reghecampf, prima reacție după ce a aflat că a născut Corina Caciuc. Ce a transmis fiul lui Reghe

Luca Reghecampf, prima reacție după ce a aflat că a născut Corina Caciuc. Ce a transmis fiul lui Reghe
Luca Reghecampf, prima reactie dupa ce a aflat ca a nascut Corina Caciuc. Ce a transmis fiul lui Reghe

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară în dimineața zilei de joi, 19 mai, când iubita lui, Corina Caciuc, a adus pe lume un băiețel. Ce spune Luca, fiul cel mare al antrenorului de la Universitatea Craiova despre faptul că are un frățior mai mic. Reacția tânărului când a aflat că iubita tatălui său a născut.

Mesajul lui Luca Reghecampf, după ce a venit pe lume frățiorul său cel mai mic

Corina Caciuc a născut primul său copil în dimineața zilei de joi, 19 mai, iar Laurențiu Reghecampf nu-și încape în piele de fericire, devenind tată de băiat pentru a treia oară.

Luca Reghecampf și iubita sa, Asiana Peng, au transmis mesaje emoționante pe rețelele sociale, odată cu venirea pe lume a micuțului Liam, fiul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf.

„Bine ai venit în familie. Bine ai venit pe lume, micuțule”, i-au transmis Luca Reghecampf și Asiana Peng celui mai nou membru al familiei.

Laurențiu Reghecampf este cel care a făcut anunțul pe Instagram, la primele ore ale dimineții, când Corina Caciuc l-a adus pe lume pe fiul lor, Liam. Băiețelul a primit nota 10 la naștere, măsoară 49 cm și cântărește 3,440 kg.

„Astăzi dimineața s-a născut Liam, frățiorul vostru! Toată lumea este bine. Totul perfect. A avut 3.440 kilograme la naștere, 49 cm. Vă iubește tata❤️🙏”, a fost mesajul postat de Laurențiu Reghecampf pe contul personal de Instagram.

Ce urare i-a transmis Anamaria Prodan lui Reghe

Încă soția lui în acte, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj impresionant lui Laurențiu Reghecampf, la aflarea veștii că tehnicianul a devenit tată pentru prima dată. Ce i-a urat lui Reghe, după ce Corina Caciuc l-a născut pe micuțul Liam.

„Să-i trăiască și La mulți ani”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru ego.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. După ce în vara lui 2021 și-au reînnoit jurămintele de iubire, tehnicianul a depus actele de separare legală în toamna anului trecut.

Cei doi s-au despărțit după 15 ani de căsnicie și au împreună un fiu adolescent, pe nume Laurențiu jr, pe care-l alintă Bebeto.

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii de când a devenit tată pentru a treia oară. Numele unic pe care l-a ales pentru mezinul său este Liam, prenume care începe, binențeles, tot cu litera L.

Aceasta are o însemnătate specială pentru antrenor, deoarece atât el cât și ceilalți doi fii ai săi au fost botezați cu nume începând cu aceeași inițială: Laurențiu și Luca.