Fiul lui Reghecampf se însoară cu Asiana Peng?! Gestul care l-a dat de gol pe Luca, toți fanii au observat

Fiul lui Reghecampf se însoară cu Asiana Peng?! Gestul care l-a dat de gol pe Luca, toți fanii au observat
Luca Reghecampf a surprins pe toată lumea. Ce gest a făcut

Fiul lui Laurențiu Reghecampf trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Asiana Peng. Gesturile de afecțiune dintre cei doi i-au cucerit pe fani, mai ales pentru că tânărul pare extrem de îndrăgostit de partenera lui. Mulți se întreabă dacă o să bată clopote de nuntă în viitorul apropiat.

Ce gest a făcut fiul lui Reghecampf. Toți s-au gândit la o viitoare nuntă

Luca Reghecampf și Asiana Peng nu se feresc de ochii curioșilor și postează diferite imagini în care apar împreună pe rețelele de socializare. Aceștia își țin fanii la curent cu numeroase poze care dezvăluie ce poveste superbă de dragoste trăiesc. Ei par mai apropiați ca niciodată.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf este mândru de iubita lui și se afișează cu aceasta în mediul digital ori de câte ori are ocazia. Totuși, mulți au rămas mască în momentul în care au observat ultimul gest făcut de acesta. Fanii lor imediat s-au gândit că Luca este gata să se căsătorească!

Luca Reghecampf a postat o fotografie cu Asiana. Cei doi se țineau de mână, însă un anumit lucru le-a atras atenția internauților. Mulți au fost surprinși de ce a făcut fiul lui Laurențiu Reghecampf. Acesta a postat un emoticon alături de imaginea respectivă, care reprezenta o mireasă.

Cine este Asiana Peng, iubita lui Luca Reghecampf

Asiana Peng a făcut parte din lotul olimpic al României la gimnastică. Fosta sportivă are 50 de medalii în palmares, a participat în competiții naționale și internaționale, fiind medaliată cu aur la bârnă și la sol. Aceasta se iubește cu Luca Reghecampf, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsnicie.

Născută din tată chinez și mamă româncă, tânăra Asiana se poate lăuda cu multe reușite. Aceasta s-a îndrăgostit de fiul lui Laurențiu Reghecampf, iar relația dintre cei doi pare foarte serioasă. Ba chiar, fosta sportivă a cunoscut-o pe femeia care i-a dat viață partenerului său, Mariana Pfeiffer.

Luca Reghecampf și Asiana Peng, mai apropiați ca niciodată

Ba chiar, după emoticonul postat de Luca Reghecampf, fanii se întreabă dacă aceștia sunt gata pentru următorul pas din relație. De asemenea, cei doi au demonstrat că nimic nu le poate aduce probleme în viața amoroasă, depășind orice obstacol. Tinerii au parte de o relație la distanță.

Luca Reghecampf locuiește în Germania, alături de mama lui, Mariana Pfeiffer. Între timp, Asiana Peng stă în București. Cei doi nu sunt deloc deranjați de faptul că au o relație la distanță, ba chiar sunt extrem de îndrăgostiți și petrec cât mai mult timp împreună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI