11 oct. 2022 | 14:29

Nuntă secretă în showbizul românesc. Vedeta care s-a căsătorit azi, nimeni nu a știut

Monden
Nuntă secretă în showbizul românesc. Vedeta care s-a căsătorit azi, nimeni nu a știut
Cine este celebra artista din Romania care s-a casatorit in secret

Veste uriașă pentru una dintre cele mai faimoase artiste din România. Frumoasa blondină s-a căsătorit cu alesul inimii lui într-un decor intim. Artista nu a vrut să anunțe foarte multă lume că se căsătorește, bucurându-se, astfel, de o petrecere intimă doar cu cei mai dragi oameni.

Carmen de la Sălciua a făcut nunta, pentru a doua oară

Fericire mare pentru Carmen de la Sălciua. Celebra artistă s-a căsătorit cu iubitul ei, Marian Corcheș. Cununia religioasă a avut loc marți, 11 octombrie, într-o biserică din Capitală.

Fosta soție a lui Culiță Sterp a decis să meargă pentru a doua oară la altar, de brațul celui care a convins-o să renunțe la statutul de burlăciță.

Carmen de la Sălciua și-a dorit ca nunta ei să fie un eveniment discret și intim, departe de ochii curioși ai cârcotașilor. Recent, artista a distribuit câteva imagini emoționante de la cununia religioasă, pe pagina ei oficială de Instagram.

Frumoasa mireasă s-a filmat în mașină, după ce a plecat de la salon, acolo unde s-a lăsat pe mâna profesioniștilor la coafat și machiat. Carmen de la Sălciua a adoptat o coafură modernă și un machiaj discret, pentru a-și scoate în evidență trăsăturile fine și chipul de păpușă.

Artista purta un văl alb pe cap și le-a împărtășit fanilor ei, emoționată, că astăzi are loc cel mai fericit eveniment al vieții sale de până acum.

„Acum câteva zile spuneam că or să vină ceva lucruri bune în viața mea. Ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mări.”, a declarat Carmen de la Sălciua pe Instastories.

Carmen de la Sălciua, despre scandalul cu Visarion Alexa

Acum o săptămână, Carmen de la Sălciua și-a exprimat părerea, în mediul online, în legătură cu scandalul de hărțuire sexuală în care este implicat preotul Visarion Alexa.

Celebra artistă s-a arătat dezamăgită de acuzațiile care au zguduit din temelii Biserica Ortodoxă. Carmen de la Sălciua susține că s-ar pune multă presiune pe creștini.

„Mi se pare că se pune o mare presiune pe creștini, Biserica noastră Ortodoxă e pusă la colț, jignită, denigrată de unii care își doresc Căderea Ei!

În acest caz… sunt prea mică să mă pronunț! De dat cu piatra suntem mulți…dar fără păcat câți suntem?”, a declarat Carmen de la Sălciua pe Instastories, la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii săi.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
China este pregătită de război. De ce SUA nu mai pot ține pasul cu ritmul de expansiune al armatei chineze
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
De ce e Eminem în culmea fericirii. Fanii nu se așteptau la așa ceva de la el
EVZ.ro
Cine este Loredana Salanță, câștigătoarea Miss Universe România 2024. Este mămică și a mai reprezentat țara noastră și la alte concursuri de frumusețe
Spynews
Anunțul Rusiei a înfricoșat toată planeta. Ar putea începe războiul fără precedent în istoria omenirii
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
AVERTISMENT de RĂZBOI al RUSIEI! CONFRUNTAREA cu OCCIDENTUL, fără PRECEDENT! Se anunță CATASTROFA
Mediaflux
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro