Carmen de la Sălciua rupe tăcerea despre preotul Visarion Alexa, după acuzațiile despre agresiunea lui sexuală

Carmen de la Sălciua rupe tăcerea despre preotul Visarion Alexa, după acuzațiile despre agresiunea lui sexuală
Carmen de la Salciua rupe tacerea despre preotul Visarion Alexa, dupa acuzatiile despre agresiunea lui sexuala

Scandal de zile mari în showbizul românesc, după ce părintele Visarion Alexa a fost acuzat de hărțuire sexuală de către una dintre enoriașele bisericii sale din Capitală. Femeia de 37 de ani a adus acuzații dure la adresa preotului, despre care spune că ar fi încercat să o agreseze în timpul spovedaniei. Ce spune artista Carmen de la Sălciua despre situația în care se află preotul.

Reacția lui Carmen de la Sălciua, despre scandalul în care e implicat Visarion Alexa

Carmen de la Sălciua a făcut primele declarații vis-a-vis de scandalul în care este implicat, curent, Visarion Alexa. Celebra artistă și-a exprimat dezamăgirea și profundele nemulțumiri față de acuzațiile care au zguduit din temelii Biserica Ortodoxă.

Ce spune cântăreața de muzică de petrecere despre părintele Visarion Alexa, după ce preotul a fost acuzat de mai multe femei de hărțuire sexuală. Carmen de la Sălciua susține că s-ar pune multă presiune pe creștini

„Mi se pare că se pune o mare presiune pe creștini, Biserica noastră Ortodoxă e pusă la colț, jignită, denigrată de unii care își doresc Căderea Ei! În acest caz… sunt prea mică să mă pronunț! De dat cu piatra suntem mulți…dar fără păcat câți suntem?”, a declarat Carmen de la Sălciua pe rețelele sociale.

Cum și-a sărbătorit Carmen de la Sălciua aniversarea de 34 de ani

Recent, Carmen de la Sălciua și-a sărbătorit ziua de naștere în apropierea Muntelui Athos din Grecia. Faimoasa artistă în vârstă de 34 de ani și-a celebrat aniversarea într-un pelerinaj, alături de Marian Corcheș, partenerul ei de viață.

„Aș fi vrut să rămână o taină ce am trăit în acest pelerinaj, dar cu toate acestea nu m-am putut abține să nu postez câte ceva.

Am vrut să îmi sărbătoresc ziua pe tărâmul Credinței Ortodoxe: Athos! M-ați întrebat dacă am intrat pe munte. Femeilor nu le este permis să intre. Singura stăpână a muntelui este Maica Domnului.