Cât a plătit Culiță Sterp pe vacanța din Grecia. Manelistul a ales o destinație de lux

Cât a plătit Culiță Sterp pe vacanța din Grecia. Manelistul a ales o destinație de lux
Cat a platit Culita Sterp pe vacanta din Grecia. Manelistul a ales o destinatie de lux

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. De când a apărut pe lume copilul lor, cei doi au devenit o familie și adoră să călătorească împreună. Recent, fostul Faimos de la Survivor România 2021 a plecat cu partenera sa de viață într-o vacanță pe litoralul grecesc. Câți bani a dat artistul pentru un sejur de lux în Grecia.

Ce destinație turistică a ales Culiță Sterp pentru vacanța cu familia

În plin sezon de sejururi și escapade exotice, Culiță Sterp se alătură vedetelor care au ales să își petreacă vacanța de vară pe meleagurile străine. Cântărețul de muzică de petrecere și frumoasa lui parteneră, Daniela Iliescu, au plecat în insula Corfu, una dintre cele mai populare și frumoase destinații turistice din Grecia.

Ajunși pe tărâmurile elene, cei doi îndrăgostiți s-au lăsat impresionați de peisajele minunate ale insulei care a fost, cândva, favorita Prințesei Sissi a Austriei. Deîndată ce s-au instalat, Culiță Sterp și mama fiului său au distribuit o serie de imagini fascinante pe rețelele sociale.

Însoțiți de băiețelul lor, Milan, Daniela Iliescu și Culiță Sterp au vizitat împrejurimile insulei, precum și celebra mânăstire Meteora. S-au înfruptat din cele mai bune mâncăruri bazate pe fructe de mare și au dansat pe ritmurile grecești ce se auzeau la restaurantele localnicilor.

Insula Corfu este extrem de faimoasă datorită peisajului care-ți taie răsuflarea, atunci când muntele coboară în Marea Ionică, iar turiștii au impresia că au ajuns pe un tărâm de basm.

Cât costă cazarea pe săptămână la resortul unde a mers Culiță Sterp

Pentru vacanța petrecută în familie, Culiță Sterp nu s-a uitat la bani, atunci când a ales cazarea. Cei doi logodnici au ales un resort de lux, poziționat într-un golf, care le permite accesul la intrarea în mare atât de pe plajă, cât și de pe stânci.

Camera lui Culiță Sterp are vedere directă la mare, iar potrivit celor de la Wowbiz, pentru o săptămână de cazare, o familie plătește un tarif de circa 1.500 de euro pentru o cameră normală. De asemenea, prețurile pot urca până la 7.500 de euro.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se iubesc precum doi adolescenți. După divorțul de artista Carmen de la Sălciua, solistul și-a găsit liniștea și iubirea în brațele blodindei care l-a făcut tătic pentru prima dată.

Daniela Iliescu l-a născut pe Milan, fiul lor, în iunie 2021, atunci când Culiță Sterp a plecat de la Survivor pentru a fi alături de familia sa.