Nuntă secretă în showbizul românesc. Nimeni nu aflase până acum vestea uriașă

Nuntă secretă în showbizul românesc. Nimeni nu aflase până acum vestea uriașă
Ce vedetă din showbiz-ul românesc s-a căsătorit în secret

Veste uriașă în showbizul românesc! O cunoscută vedetă s-a căsătorit în secret, iar abia acum s-a aflat totul despre evenimentul emoționant. Fanii s-au bucurat enorm în momentul în care au aflat că actrița a decis să facă pasul cel mare și să meargă la altar.

Vești emoționante! Ce vedetă s-a căsătorit în secret

Fiica lui Radu Beligan, Lamia Beligan, trece printr-o perioadă superbă a vieții ei! Actrița s-a hotărât să se căsătorească pentru a doua oară, așa că și-a unit destinul, în mare secret, cu Alexandru Turcu. Cei doi au făcut atât cununia civilă, cât și pe cea religioasă.

Lamia Beligan a oferit detalii despre evenimentul emoționant, explicând că își dorea să fie sigură că o să conviețuiască alături de partenerul său toată viața înainte de pasul cel mare, ținând cont că ea a mai trecut printr-un mariaj ce nu a avut succes în trecut.

„A fost o hotărâre reciprocă. Ne-am gândit că, dacă după trei ani de convieţuire, încă ne mai dorim la fel de mult să trăim împreună, atunci… lets do it!

Nu starea civilă a contat, ci mai ales primirea binecuvântării Lui Dumnezeu în taina cununiei.

S-a întâmplat că el m-a cerut şi… eu l-am amânat! (râde) Eu am mai fost căsătorită, am trecut prin experienţa asta şi nu eram aşa dornică să o reeditez, aşa că am zis că, dacă o mai fac, trebuie să fiu foarte sigură, să îmi doresc foarte tare lucrul ăsta.

Singurul considerent a fost dacă aş putea să trăiesc zi de zi cu omul ăsta.”, a spus Lamia Beligan pentru revista Viva!.

Lamia Beligan: ‘Am fi vrut să ne căsătorim mai devreme’

De asemenea, pandemia i-a pus bețe în roate fiicei lui Radu Beligan. La fel ca foarte mulți oameni, aceasta și-ar fi dorit să ajungă mai repede în fața altarului alături de alesul său, dar, ținând cont că au existat multe restricții, evenimentul a fost amânat.

„N-am avut niciodată problema singurătăţii. Nici el nu a avut-o. S-au întâlnit doi oameni singuratici. El era în lumea lui, cu cărţile. L-am simţit din prima clipă că este un om cu inima curată.

Ăsta cred că a fost atuul lui principal, pe lângă intelectul deosebit, sufletul lui pur. Asta mi s-a părut extraordinar. În lumea asta de oameni ipocriţi şi duplicitari e foarte rar să găseşti un om pur.

Am fi vrut să ne căsătorim mai devreme, dar a venit şi pandemia…”, a mai spus actrița.

Când s-a căsătorit, de fapt, Lamia Beligan

Lamia Beligan și Alexandru Turcu au făcut cununia civilă pe 7 mai, într-un cadru restrâns, ținând cont de restricțiile din pandemie. Apoi, cei doi au ales să aibă cununia religioasă pe data de 17 iulie, departe de Capitală, alături de cei dragi.

„Cununia civilă a avut loc pe 7 mai. A fost ceva restrâns, foarte intim, din cauza pandemiei. Am purtat măşti pe parcursul ceremoniei. Nu am vrut să ne facem reclamă, nu am pus pe Facebook nimic.

Cununia religioasă a fost pe 17 iulie, într-un cadru şi mai discret, departe de Bucureşti, în munţi.”, a mai zis vedeta pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI