Elena Marin, probleme mari de sănătate după Survivor România. Ce a pățit rivala lui Zanni

Elena Marin, probleme mari de sănătate după Survivor România. Ce a pățit rivala lui Zanni
Dansatoarea spune că e posibil să se opereze

Elena Marin are problems mari de sănătate. Fosta concurentă Survivor a ajuns de ceva timp în România, dar starea ei nu s-a îmbunătățit.

După ce a declarat în Republica Dominicană că se confruntă cu niște dezechilibre hormonale grave, acum Elena Marin are probleme mari și există o posibilitate să se opereze.

Ce se întâmplă cu Elena Marin: „Există probabilitatea să mă operez”

Șase luni a stat vedeta în jungla din Dominicană, iar condițiile de acolo încă îi dau bătăi de cap și în prezent, deși a venit acasă de câteva luni.

Elena Marin a primit multe mesaje de la fani și le-a explicat recent de ce nu a fost activă pe rețelele sociale.

”Stiu ca am fost absenta in ultimul timp, din mediul online.

Mi-ati trimis foarte multe mesaje, in care ma rugati sa pun story-uri, sa postez, sa va spun mai multe detalii despre mine.

Din pacate, problemele de sanatate pe care le am sunt ceva mai grave.

Exista probabilitatea sa ma operez, inca nu voi da mai multe detalii din casa pentru ca nu am luat o hotarare, o sa va spun la momentul potrivit despre ce este vorba, dar pana atunci voiam sa va multumesc, citesc zilnic mesajele de la voi si nu aveti idee cat de mult inseamna.

Va multumesc, va iubesc si ma inclin in fata voastra”,  a spus Elena Marin.

În timp ce era la Survivor, Elena Marin a avut câteva probleme, iar mai mulți oameni au vorbit despre ce se întâmplă cu dansatoarea. Cătălin Moroșanu, fost concurent Survivor și prieten cu Elena, a declarat că aceasta s-a confruntat cu probleme de ordin hormonal.

Elena Marin s-a confruntat cu probleme de sănătate încă din Republica Dominicană

Mai mult, dansatoarea era în permanență umflată la față și nu mai semăna deloc cu tânăra care intrase în competiție.

Și iubitul ei s-a arătat îngrijorat de starea ei de sănătate, mai ales pe final, când competiția era pe cale să se termine.

”Sunt chiar îngrijorat că încă nu au trecut problemele hormonale pe care le-a avut și retenția de apă pe care o are nu s-a rezolvat. E

normal să fiu îngrijorat, este vorba de sănătatea ei, mi-e teamă să nu pățească ceva.

A rezistat enorm, se fac șase luni de când este plecată din România pentru Survivor. Nu cred că cineva și-a închipuit că va rezista atât, în ciuda problemelor pe care le are, cu atât mai mult cu cât competiția este mult mai dificilă pentru o fată, așa cum au recunoscut toți.

Aș vrea doar să știu că este bine, nu vreau să se întoarcă înainte de vreme”, declara Andrei la vremea aceea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI