Nuntă neașteptată în România. Nuțu Cămătaru e în al nouălea cer

Nuntă neașteptată în România. Nuțu Cămătaru e în al nouălea cer
Nunta neasteptata in Romania. Nutu Camataru e in al noualea cer

Nuțu Cămătaru este în culmea fericirii, de când familia i s-a extins cu încă un membru. Faimosul interlop a devenit socru mare, recent, când unicul său fiu, Nuțulică, s-a însurat cu aleasa inimii sale, Ada. Cei doi au avut parte de o nuntă ca în povești.

Fiul lui Nuțu Cămătaru s-a însurat

Nuntă mare în România. Fiul lui Nuțu Cămătaru a decis să renunțe definitiv la burlăcie și să se însoare cu iubita lui, Ada. Cei doi ar fi programat nunta de acum doi ani, însă pandemia de coronavirus i-a împierdicat să organizeze nunta așa cum trebuie.

Deși este renumit ca fiind unul dintre cele mai dure personaje ale lumii interlope, Nuțu Cămătaru devine sensibil și se emoționează ca orice părinte, atunci când vine vorba de familia sa, în special copilul său.

Nuțulică, fiul controversatului om de afaceri, s-a căsătorit cu femeia vieții lui, Ada, cea care i-a dăruit și un copil. Potrivit celor de la Spynews, mireasa a strălucit ca o adevărată regină în ziua nunții sale, îmbrăcată într-o rochie albă, împodobită cu detalii strălucitoare. Toți ochii au fost ațintiți asupra ei.

Codin Maticiuc și Florin Salam, invitați speciali

Frumoasa Ada a purtat o rochie ca în povești, cu o trenă lungă superbă, iar în față, o despicătură adâncă pe coapsă, care i-au pus în valoare atuurile fizice evidente și trupul tonifiat la sală.

Cei doi amorezi au spus cel mai important DA din viața lor în fața preotului, la Biserica Șerban Vodă, iar ulterior petrecerea s-ar fi desfășurat la localul care îi aparține familiei lui Gabi Bădălău, în Bolintin Vale.

La petrecerea de nuntă, tinerii însurăței au fost întâmpinați de un alai impresionant de muzicanți, în frunte cu Florin Salam. Faimosul manelist a fost cel care a întreținut atmosfera de nuntă a Cămătarilor.

Unul dintre invitații speciali ai evenimentului grandios a fost, desigur, actorul Codin Maticiuc, cel care a scris biografia lui Nuțu Cămătaru, interlopul fiind cunoscut de acum încolo și ca ,,dresorul de lei și de fraieri”.

Starul din Miami Bici a împărtășit pe rețelele sociale câteva imagini de senzație de la petrecerea de nuntă a lui Nuțulică, fiul lui Nuțu Cămătaru.