Ce nu a apărut în cartea lui Nuțu Cămătaru despre Cătălin Zmărăndescu. S-a întâmplat la Steaua

Ce nu a apărut în cartea lui Nuțu Cămătaru despre Cătălin Zmărăndescu. S-a întâmplat la Steaua
Nuțu Cămătaru, Cătălin Zmărăndescu, și scandalurile din lumea interlopă

Pe vremea când Steaua era un nume în sportul românesc, în cadrul clubului era și celebrul Cătălin Zmărăndescu. Celebrul luptător era pe vremea aceea bodyguard-ul latifundiarului din Pipera, Gigi Becali. În cartea sa, Nuțu Cămătaru a povestit despre câteva scandaluri, dar nu și despre Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu și scandalurile din lumea interlopă

Nuțu Cămătaru s-a decis să scrie în cartea sa biografică despre multele întâmplări, scandaluri, și persoanlități cu care a avut de-a face de-a lungul anilor. Printre aceste episoade celebrul interlop a decis să nu povestească și despre câteva episoade în care a fost implicat și Cătălin Zmărăndescu. Unul din episoade a avut legătură cu scandalurile dintre galeria Stelei și bodyguard-ul lui Gigi Becali și schimbarea liderului galerie, un alt interlop, Coco Anghel.

„Îl văzusem de două ori (pe Coco Anghel, n.r.), când l-am schimbat pe Jean Pavel, care era șef de galerie la Steaua! Eu l-am schimbat, că Gigi îi dădea bani să facă tot felul de prostii și el trădea pe dreapta.

Îi dădea să plătească pentru deplasări, maxi-taxi-uri, cinci-șase și el… vă dați seama… și l-am schimbat, eu și Cătălin Zmărăndescu”, declara Nuțu Cămătaru.

Despre Coco Anghel, se spunea prin 2013, fiind cel care a construit Clanul Sportivilor, că era condamnat la ani grei de închisoare pentru organizarea unui grup infracțional, alături de alte personaje din lumea interopă bucureșteană. Un an mai târziu, Coco Anghel avea să moară în urma unor probleme de sănătate.

Legătura dintre Gigi Becali și Nuțu Cămătaru

Deși Nuțu Cămătaru a spus de mai multe ori că a avut legături directe cu patronul Stelei, ulterior FCSB, latifundiarul a negat de fiecare dată cînd a fost întrebat dacă este adevărat sau nu. Ultima dată, Gigi Becali a fost cât se poate de categoric în afirmații, declarând că:

„Astea sunt niște minciuni… Eu ce relație aveam cu Nuțu, când eram pe la cazino, îi ceream o sută-două sute de mii de euro. A doua zi îi dădeam înapoi. Atât a fost. Eu nu eram fraier.

Niciodată nu am spus ca cineva să bată pe cineva. Mereu când cineva voia să bată pe cineva, eu mă opuneam. Eu habar nu am de așa ceva. Mi-e și rușine să comentez aceste lucruri.”, a declarat Gigi Becali.

Nu știm exact cât a decis Nuțu Cămătaru să povestească despre relațiile sale cu patronul Gigi Becali. Dar semne de întrebare planează și astăzi asupra celor doi.

Cât despre cartea publicată împreună cu Codin Maticiuc, aceasta s-a vândut într-un timp record, cei doi anunțând că deja vor scoate un nou tiraj al cărții „Viața lui Nuțu Cămătaru. Dresor de lei și de fraieri”.