Afacerile lui Codin Maticiuc care i-au umplut conturile de bani

Afacerile lui Codin Maticiuc care i-au umplut conturile de bani
Ce afaceri are Codin Maticiuc

Codin Maticiuc provine dintr-o familie înstărită și a fost considerat de unii un „băiat de bani gata”. Cu toate acestea, a muncit și a reușit să-și strângă singur propria avere. Ce afaceri de succes are acesta?

Cu ce se ocupă Codin Maticiuc

„Craiul de Dorobanți”, așa cum mai este numit”, profesează în mai multe domenii. Este actor, scrie cărți și e producător de film. Pe lângă acestea, are mai multe proprietăți și afaceri estimate la peste 70 de milioane de euro, alături de tatăl său, și mai multe mașini scumpe.

Invitat în cadrul unui podcast, „La mijloc” de pe Youtube, Codin Maticiuc a vorbit despre averea sa, de unde a făcut bani și cât de mulți bani a cheltuit până în prezent.

„Am produs câteva milioane, dar am cheltuit mai mult. Am început să fac bani de la 31 ani, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane.”, a declarat afaceristul.

Recent, Codin a lansat cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”. Scriitorul a spus că a stat 5 ani lângă el, timp în care i-a cunoscut familia și prietenii.

„5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești. Am văzut și condițiile generale din penitenciare, dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru «Inamicul Public Numărul Unu». 5 ani. 5 ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile și familia”, a povestit Codin pe facebook.

Proiectul important la care lucrează Codin Maticiuc

În ultimii ani, omul de afaceri a dat startul unui proiect prin care strânge fonduri pentru a moderniza diverse spitale publice. „Binele se face cu zgomot”, a zis Codin, astfel încât mai multe persoane să-i urmeze exemplul.

,,La mine binele se face cu zgomot și am zis că cel mai zgomot în ceea ce privește fundația Metropolis și Spitale publice din bani privați o voi face la un festival renumit. Cred ca binele se face cu zgomot din mai multe puncte de vedere, un motiv este că lumea se poate alătura. Părinții mei au făcut cât au putut. I-a costat construcția orfelinatul 2 milioane și jumătate, apoi i-a costat 36.000 de euro lunar la întreținere”, a mai spus Codin Maticiuc.

Citește și: Fotografia virală cu Ion Țiriac, om al străzii, face furori si uimește: „Ajutați-mă să-l falimentez”