Nuntă importantă în showbiz-ul românesc. Anunțul surpriză, cum va fi petrecerea

de: Năstase Mirabela
15 07. 2021

Ioana Ginghină se pregătește să facă nunta, după ce a fost cerută de soție de către partenerul ei de viață, Cristi Pitulice. Ea a spus că evenimentul va avea loc în toamnă, în luna septembrie, însă va fi un eveniment restrâns.

Nuntă importantă în showbiz-ul românesc

Toamna asta va fi una specială pentru Ioana Ginghină și iubitul ei. Actrița a mărturisit că după ce a fost cerută de soție, acum urmează să facă fericitul eveniment.

Actrița a spus într-un interviu că nunta va avea loc în prima lună de toamnă, septembrie. Ea a spus că evenimentul va fi unul restrâns și că încă se gândește dacă să îmbrace rochia de mireasă ori poate să vină chiar în blugi la propria nuntă.

”Cam aşa ceva. Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o. Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia”, a spus Ioana Ginghină pentru Ok Magazine.

Ioana Ginghină a mai spus că mai important decât actul de căsătorie este ceea ce vor să construiască împreună. Ea a mai dezvăluit că a cumpărat pământul foștilor ei socri, cel din jurul casei, asta după ce la partaj l-a achiziționat chiar de la fostul ei soț.

Ioana Ginghină își mai dorește copii

Ioana Ginghină a mai dezvăluit că a cumpărat terenul împreună cu partenerul ei, Cristi Pitulice și că au de gând să construiască ceva pe terenul achiziționat.

”Nici nu mă gândesc la nuntă efectiv. Noi am făcut deja nişte investiţii importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună”, a mai spus Ioana Ginghină pentru sursa citată.

Ioana Ginghină a mai spus că se gândește chiar și la copii, iar dacă o să rămână însărcinată, în mod cert se vor bucura mult, dar ea a spus că nu o să facă niciun fel de tratament deoarece a mai făcut acest lucru în fosta căsnicie și nu i-a fost bine. Așadar, actrița susține că o să lase totul în voia divinității.