Nuntă boierească pentru Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali. Dorinţa specială a milionarului

Nuntă boierească pentru Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali. Dorinţa specială a milionarului
Nuntă boierească pentru Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali

Lui Gigi Becali nu prea îi mai ies socotelile în fotbal, dar are alte motive să fie fericit. Fiica lui cea mare, Teodora, se căsătorește în luna octombrie, iar latifundiarul din Pipera dă cu banii în stânga și în dreapta ca să fie sigur că face o nuntă boierească.

Nuntă boierească pentru Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali

Patronul FCSB este nerăbdător să își vadă fiica mireasă și face tot posibilul ca nunta Teodorei să fie una de poveste, la care ar urma să participe 700 de invitați. Pentru că și-a dorit foarte mult ca la nunta fiicei lui cu Teodor Mincu să cânte o anumită trupă care interpretează cântece machidonești, Becali a scos din buzunar 20.000 de euro extra și i-a oferit unui cuplu care se înțelesese deja cu formația.

„E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. Dar am încredere că va face numai bine”, a declarat Gigi Becali.

Teodora Becali
Teodora Becali

Latifundiarul din Pipera îl place foarte mult pe viitorul său ginere și este de înțeles, în condițiile în care bărbatul este și el machidon și provine dintr-o familie înstărită.

„Are peste 1,85 m, aşa cum îmi place mie. Sunt şi ei oameni avuţi. E o familie curată, frumoasă şi asta mă bucură şi mai mult. Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvântarea şi de la un episcop”, a mai spus Becali.

Dacă pe plan personal lucrurile merg bine pentru Gigi Becali, pe plan sportiv lucrurile nu mai sunt ca în anii trecuți. FCSB e pe locul 9 în Liga 1 și a ratat calificarea în grupele Europa League.