Nunta anului în showbizul românesc. Anunțul de ultimă oră al lui Alex Bodi

Nunta anului în showbizul românesc. Anunțul de ultimă oră al lui Alex Bodi
Ce a anuntat Alex Bodi

Cu toate că trece printr-o perioadă foarte grea, Alex Bodi este încrezător în viitor, iar alături de Daria Radionova, acesta și-a făcut deja planuri.

Nunta anului în showbizul românesc

Într-un intreviu pentru Antena Stars, la dublu, îndrăgostiții au spus când va avea loc nunta. Deși formează un cuplu controversat, gurile rele nu i-au oprit să-și trăiască povestea de dragoste.

Acum, omul de afaceri se declară cel mai îndrăgostit bărbat, pregătit să facă pasul cel mare, atunci când situația i-o va permite. Astfel că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ținut să le închidă gura cârcotașilor, arătând că este fericit lângă aleasa inimii lui.

”Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a mărturisit Alex Bodi într-un interviu oferit pentru Antena Stars.

De cealaltă parte, Daria Radionova și-a declarat și ea public iubirea față de Alex Bodi.

”Te iubesc foarte mult! Sunt fericită pentru el și sunt fericită că suntem bine împreună”, a adăugat Daria Radionova la star ”Star Matinal”.

Alex Bodi îi este recunoscător Dariei Radionova pentru tot sprijinul pe care i l-a acordat în momentele grele.

„În timp, promit că o să povestesc exact cum s-au întâmplat lucrurile. Lumea nu știa când eram eu despărțit, că plecam sau nu din relație. În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile.

Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra, și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment, nunta, se află pe lista de dorințe”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI