Alex Bodi, prima reacție despre relația cu Daria Rodionova. Ce i-a transmis rusoaicei, toți au văzut

Alex Bodi, prima reacție despre relația cu Daria Rodionova. Ce i-a transmis rusoaicei, toți au văzut
Alex Bodi isi striga dragostea la TV pentru Daria Radionova

Alex Bodi a avut o prima reacție despre relația pe care o are cu Daria Rodionova. Ce i-a transmis rusoaicei, mesaj văzut de toată lumea, citiți în articolul de mai jos.

Alex Bodi, dezvăluiri șocante. La ce a renunțat Daria Radionova pentru dragostea lui

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a avut o primă recție vizavi de relația pe care o are cu rusoaica Daria Radionova, scrie spynews.ro. Alex Bodi și iubita lui, Daria Radionova, se pare că sunt mai fericiți ca niciodată, dezvăluire făcută chiar de către afaceristul din Mediaș. Relația lor merge mai bine ca oricând, în ciuda problemelor cu care acesta se confruntă.

Astfel, cei doi îndrăgostiți au oferit primul lor interviu împreună și au vorbit la Antena Stars despre dragostea dintre ei, dar și despre planurile pe care le au pentru viitor. În ciuda problemelor pe care le are cu legea, fiind cercetat pentru tarfic de persoane, unele guri îi văd pe cei doi ca fiind cuplul momentului din showbiz-ul românesc.

Daria Radionova l-a așteptat cuminte pe Alex Bodi să iasă din pușcărie

Astfel, Alex Bodi și tânăra rusoaică, pe care până de curând Alex Bodi o renega, trăiesc la maxim fiecare moment din viața lor și au chiar gânduri de căsătorie.

Daria Radionova este cea care i-a fost alături la greu lui Alex Bodi. A fost puternică și l-a așteptat pe Alex Bodi să iasă din arest și să se întoarcă la ea.

Alex Bodi, îndrăgostit lulea de Daria Radionova

De asemenea, Alex Bodi are numai cuvinte de laudă la adresa femeii de lângă el, care i-a stat aproape în momentele cumplite prin care a trecut de curând.

Face în fiecare dimineață micul dejun, mai face și prăjituri, ea e rușinoasă, e mai timidă. Hrana sufletească e cea mai importantă”, a spus Alex Bodi despre Daria.

Unii nu credeau că Daria Radionova îl va aștepta pe Alex Bodi

Cei doi îndrăgostiți au vorbit și despre momentele mai puți frumoase pe care au fost nevoiți să le trăiască. Cu toate astea, Daria Radionova nu a renunțat la Alex Bodi, chiar dacă unele guri spuneau că o va face.

În timp, promit că o să povestesc exact cum s-au întâmplat lucrurile. Lumea nu știa când eram eu despărțit, că plecam sau nu din relație. În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e.

Daria Radionova a pierdut multe pentru a sta lângă Alex Bodi

Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile.

Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment (nr. nunta) se află pe lista de dorințe”, a povestit Alex Bodi.

Daria Radionova are încredere oarbă în Alex Bodi

De partea cealaltă, Daria Radionova spune că are toată încrederea în partenerul ei și mai susține că acesta este nevinovat.

Am încredere din sufletul meu în el. Știu că nu este vinovat. Știu că totul o sa fie bine. Îmi iau puterea de la el. Drumul spre Craiova este foarte lung, 3-4 ore de condus. Când l-am văzut acolo, am început să plâng, am avut prea multe emoții și nu mi-a venit să cred în ce loc îl văd. A fost foarte dureros pentru mine să văd toate lucrurile astea”, a mărturisit Daria Radionova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI