26 dec. 2021 | 16:05

Numerologie. Numerele care îți arată ce greșeli ai făcut în viețile anterioare

Diverse
Numerologie. Numerele care îți arată ce greșeli ai făcut în viețile anterioare
Numerologie. Numerele care iti arata ce greseli ai facut in vietile anterioare

Atunci când crezi că sunt anumite lucruri care nu ți-au ieșit cum trebuie în viață, specialistul de la Antena 3 Mihai Voropchievici îți explică despre numerologie și cifrele care îți arată greșelile pe care le-ai făcut, de-a lungul timpului. Adevărul mistic ascuns în spatele numerelor. Ce încărcături karmice au acestea și cum ne afectează destinul.

Cum ne influențează numerologia viața

Invitat în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, Mihai Voropchievici a dezvoltat teoria numerologiei și felul în care cifrele ne influențează soarta. Potrivit acestuia, fiecare persoană are un număr karmic ce se poate calcula extrem de ușor.

Cum îți afli numărul karmic. Se scade cifra 1 din ziua de naștere, iar pentru a avea noroc pe plan financiar, se spune că trebuie să adăugați 1.

„Fiecare cifră îți dă niște încărcături karmice. Cifra 25, 2 este asocierea între tine și minunile care se fac, 5 este lumea și simbolistica omului. Dacă le adunăm, 2 cu 5 fac 7, iar 7 este considerat numărul de destin al lui Iisus. Sunt o mulțime de cifre luate ca numere karmice.

Cum se află numărul karmic? Din ziua voastră de naștere, scadeți 1, iar ca să aveți bani, puneți plus 1.”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Lecțiile karmice se vor repeta, dacă nu sunt rezolvate cu grijă și responsabilitate. De asemenea, datoriile karmice în harta numerologică personală au în general numere sub varianta lui 13, 14, 16 și 19, spune bioenergoterapeutul specialist Lidia Fecioru

Număr karmic 13

Oamenii care au numărul karmic 13 au fost egoiși și leneși într-o viață anterioară. Karma lor este de responsabilizare, obligându-i să se maturizeze și să trateze problemele vieții cu mai multă seriozitate

Număr karmic 14

Persoanele cu numărul karmic 14 sunt extrem de blânzi și indulgenți cu cei din jurul lor, motiv pentru care se pot confrunta cu probleme de autocontrol, exces de indulgență și probleme de atașament față de oamenii din jur. Le este greu să stabilească o conexiune cu interlocutorii săi, lucru la care trebuie să lucreze intens.

Număr karmic 16

Cei care au un număr karmic 16 sunt persoane care au un ego foarte mare. Sunt orgolioși, temperamentali și nu sunt obișnuiți să ceară iertare atunci când greșesc. Au probleme de comportament pe care trebuie să le depășească.

Număr karmic 19

Oamenii născuți sub un număr karmic 19 sunt manipulatori, egoiști și dominanți. Își iubesc propria persoană, iar menirea lor, în această viață, este să-i prioritizeze pe cei dragi și să le ofere un sprijin necondiționat.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Pensiile care vor trece printr-o a doua recalculare. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, anunţ important
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro