Numerologie. Numerele care îți arată ce greșeli ai făcut în viețile anterioare

Numerologie. Numerele care îți arată ce greșeli ai făcut în viețile anterioare
Numerologie. Numerele care iti arata ce greseli ai facut in vietile anterioare

Atunci când crezi că sunt anumite lucruri care nu ți-au ieșit cum trebuie în viață, specialistul de la Antena 3 Mihai Voropchievici îți explică despre numerologie și cifrele care îți arată greșelile pe care le-ai făcut, de-a lungul timpului. Adevărul mistic ascuns în spatele numerelor. Ce încărcături karmice au acestea și cum ne afectează destinul.

Cum ne influențează numerologia viața

Invitat în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, Mihai Voropchievici a dezvoltat teoria numerologiei și felul în care cifrele ne influențează soarta. Potrivit acestuia, fiecare persoană are un număr karmic ce se poate calcula extrem de ușor.

Cum îți afli numărul karmic. Se scade cifra 1 din ziua de naștere, iar pentru a avea noroc pe plan financiar, se spune că trebuie să adăugați 1.

„Fiecare cifră îți dă niște încărcături karmice. Cifra 25, 2 este asocierea între tine și minunile care se fac, 5 este lumea și simbolistica omului. Dacă le adunăm, 2 cu 5 fac 7, iar 7 este considerat numărul de destin al lui Iisus. Sunt o mulțime de cifre luate ca numere karmice.

Cum se află numărul karmic? Din ziua voastră de naștere, scadeți 1, iar ca să aveți bani, puneți plus 1.”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Lecțiile karmice se vor repeta, dacă nu sunt rezolvate cu grijă și responsabilitate. De asemenea, datoriile karmice în harta numerologică personală au în general numere sub varianta lui 13, 14, 16 și 19, spune bioenergoterapeutul specialist Lidia Fecioru

Număr karmic 13

Oamenii care au numărul karmic 13 au fost egoiși și leneși într-o viață anterioară. Karma lor este de responsabilizare, obligându-i să se maturizeze și să trateze problemele vieții cu mai multă seriozitate

Număr karmic 14

Persoanele cu numărul karmic 14 sunt extrem de blânzi și indulgenți cu cei din jurul lor, motiv pentru care se pot confrunta cu probleme de autocontrol, exces de indulgență și probleme de atașament față de oamenii din jur. Le este greu să stabilească o conexiune cu interlocutorii săi, lucru la care trebuie să lucreze intens.

Număr karmic 16

Cei care au un număr karmic 16 sunt persoane care au un ego foarte mare. Sunt orgolioși, temperamentali și nu sunt obișnuiți să ceară iertare atunci când greșesc. Au probleme de comportament pe care trebuie să le depășească.

Număr karmic 19

Oamenii născuți sub un număr karmic 19 sunt manipulatori, egoiști și dominanți. Își iubesc propria persoană, iar menirea lor, în această viață, este să-i prioritizeze pe cei dragi și să le ofere un sprijin necondiționat.