Salata de Crăciun a Lidiei Fecioru. Rețeta simplă cu doar 4 ingrediente, iese un deliciu

Salata de Crăciun a Lidiei Fecioru. Rețeta simplă cu doar 4 ingrediente, iese un deliciu
Salata de Craciun a Lidiei Fecioru

A venit Crăciunul și, odată cu această mirifică sărbătoare, gospodinele din România au pus umărul la bătaie, pregătind cel mai bun meniu festiv pentru masa de Crăciun. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvălui rețeta ei preferată din această perioadă. Cum arată salata de Crăciun cu doar 4 ingrediente. Se prepară imediat și are un gust delicios.

Rețetă salată de Crăciun, a la Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul de la Antena 3 Lidia Fecioru este cunoscută pentru expertiza ei în numerologie și astrologie. Puțini sunt cei care știu faptul că, atunci când nu citește în stele și află destinul zodiilor, vedeta de la Antena 3 este pasionată de gătit.

În prag de sărbători, Lidia Fecioru și-a dezvăluit rețeta secretă de salată de Crăciun, un preparat delicios și foarte ușor de preparat, despre care este convinsă că va deveni preferata românilor.

Ingrediente:

  • 500 de grame ficat de pui sau de curcan
  • o ceapă
  • 3 morcovi
  • 4 ouă
  • 2 castraveți murați
  • 200 miligrame de făină

Mod de preparare:

Pentru început, vom fierbe ficatul în apă cu sare. Între timp, se pun pe foc, la fiert, ouăle și morcovii. În continuare, luăm o tavă, peste care vom rade, pe rând, ficatul, ceapa călită puțin în unt, gălbenușurile de ou și castravetele murat.

Se repetă procedeul menționat anterior, cu încă un rând de ficat ras, ceapa prăjită și albușurile rase deasupra. Delicioasa salată de Crăciun se decorează după bunul plac, cu maioneză, bucățele de gogoșari murați sau castraveți.

Cine sunt copiii diamant ai lumii

Acum două luni de zile, Lidia Fecioru făcea dezvăluiri inedite despre așa numiții copii diamant, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3. Specialistul susține că bebelușii născuți la sfârșitul anului 2021 se numesc copii diamant și au anumite capacități senzoriale pe care adulții nu le stăpânesc.

„Copiii de diamant se nasc în această perioadă și vor fi din ce în ce mai mulți care transced negativitatea. Ei nu acceptă și nu o bagă în seamă. Ei trec simplu de tot peste aceste momente de negativitate, fără a o băga în seamă. Ei văd dincolo de ce vedem noi, simt dincolo de ce simțim noi, văd altfel lucrurile.

Poate că și chestia asta de ecologie, de verde, de tot ce înseamnă planeta, o planetă altfel, ei au această capacitate de a trece peste lucrurile astea negative și vin pe pământ în viața oamenilor, se nasc în familii speciale, unde cer toată dragostea și toată atenția.”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

Reputatul bioenergoterapeut Lidia Fecioru susține că vevstiții copii diamant sunt percepuți ca mici genii, oameni care vor salva planeta. Aceștia pot fi hiperactivi, se plictisesc repede și mereu găsesc ceva nou care să le ocupe timpul.