Nu și-a învățat lecția! Imagini șocante cu Mircea Lucescu în trafic. Ce a putut să facă

Nu și-a învățat lecția! Imagini șocante cu Mircea Lucescu în trafic. Ce a putut să facă
Nu și-a învățat lecția! Imagini șocante cu Mircea Lucescu în trafic. Ce a putut să facă

După evenimentul din 2012, Mircea Lucescu a fost din nou protagonistul unei scene în trafic, punând la grea încercare răbdarea conducătorilor auto care au avut „bucuria” de a se întâlni cu „Il Luce” pe traseu.

Cum a fost surprins Mircea Lucescu în trafic

Reputatul antrenor care a condus multe echipe de fotbal pe calea succesului are o tactică aparte atunci când conduce… mașina. Ba chiar și atunci când nu se află la volan reușește involuntar să încurce circulația. S-a întâmplat recent, când „Il Luce” a fost nevoit să facă un drum la un birou notarial, dar ca pasager al mașinii sale, conduse acum de o altă persoană. Toate bune și frumoase până în momentul în care, odată ajuns la destinație, șoferul a oprit chiar pe mijlocul drumului, în preajma biroului notarial unde Mircea Lucescu avea treabă. Deși una dintre benzi era clar ocupată, șoferul s-a dat jos din bolidul de lux și a continuat dialogul cu antrenorul, care încă nu coborâse din mașină.

Asta spre disperarea celorlalți participanți la trafic, care nu au avut de ales decât să ocolească mașina în care încă zăbovea tehnicianul român. Într-un final, șoferul și-a luat o vestă, apoi s-a urcat la volanul unei alte mașini, parcate lângă biroul notarial. Asta pentru a face loc mașinii lui Mircea Lucescu, care n-a trebuit decât să se dea jos, cu niște acte în mână, și să intre pe poartă. După ce și-a rezolvat problema pentru care a trebuit să facă acest drum, Mircea Lucescu a pornit la pas spre locul unde șoferul îi parcase mașina și după ce a salutat-o pe notară, a urcat în mașina sa, vizibil deranjat și de zgomotele unei ambulanțe din apropiere, scriu cei de la Spynews.ro.

În 2012 s-a ciocnit cu un tramvai în București

Pe 7 ianuarie 2012, aflat la volanul unui autoturism de teren Kia Sotento, Mircea Lucescu a intenționat să vireze la stânga pe bulevardul Vasile Milea, peste linia de tramvai, în încercarea de a intra în complexul Politehnică, unde se afla sediul firmei bunului său prieten Constantin Anghelache.

Pe atunci antrenor al echipei ucrainiene Șahtior Donețk, Mircea Lucescu nu s-a asigurat suficient, iar autoturismul său a fost lovit în plin pe partea stângă de un tramvai. Mașina lui Lucescu a ricoșat pe sensul opus de mers și s-a oprit într-un stâlp, nu înainte de a mai lovi încă un autoturism care circula regulamentar (un Volkswagen condus de Gabriela Hussain).

Deși a fost lovit mai grav decât pasagerul de pe scaunul din dreapta, Mircea Lucescu și-a păstrat calmul, iar însoțitorul său a ieșit din autoturism rugând trecătorii să sune la 112.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI