Anunțul despre Mircea Lucescu care îi va entuziasma pe microbiști. Ce se întâmplă cu selecționerul

Anunțul despre Mircea Lucescu care îi va entuziasma pe microbiști. Ce se întâmplă cu selecționerul

În urmă cu puțin timp a fost făcut un anunț neașteptat despre Mircea Lucescu, chiar de Ziua Națională a României. Vestea îi va bucura sigur pe microbiști, pentru că selecționerul va face parte dintr-o nouă echipă. De asemenea, cel care a făcut publice toate acestea a fost primarul Sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache.

Anunțul despre Mircea Lucescu care îi va entuziasma pe microbiști

Anunțul despre Mircea Lucescu care îi va entuziasma pe microbiști. Ce se întâmplă cu selecționerul
Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a fost cel care a făcut anunțul despre Mircea Lucescu

Mircea Lucescu va veni la Rapid București, după cum a anunțat și Dan Tudorache, cel care se implică, la rându-i, în echipa de fotbal. Cel mai probabil selecționerul va prelua rolul de manager general al formațiunii „vișinii”.

”Mircea Lucescu va veni, sută la sută, la Rapid. Asta pot garanta. Ma văd luni cu domnia sa, totul e în regulă. Deja nu se mai poate. Am înţeles că am pierdut iar, lucru regretabil. Nu ştiu ce a făcut Mioveni, dar luni se vor clarifica multe.” , a declarat Dan Tudorache, potrivit prosport.ro.

Rapid a pierdut sâmbătă, în deplasare, în faţa celor de la Farul, 1-3, în etapa 20 a Ligii a II-a. Constănţenii au marcat prin Cruceru ‘5, Antoche ’22 şi Lică ’40, iar pentru Rapid a înscris Drăghiceanu, în minutul 18, anunță Mediafax.

Ce se întâmplă cu selecționerul?

În vârstă de 74 de ani, Mircea Lucescu ar urma fie cel care coodonează întreaga activitate a clubului, începând cu transferurile, și până la diversele activități din Centrul de Copii și Juniori. Acesta a mai ocupat postul de antrenor la Rapid, în perioada anilor 1997-1998, dar şi în 1999-2000. A cucerit titlul de campion, dar și o Cupă a României, alături de echipa alb-vișinie.

În luna martie 2008, Mircea Lucescu a fost decorat cu Ordinul Meritul Sportiv, clasa a III-a, „în semn de apreciere pentru participarea la Turneul Final al Campionatului Mondial de Fotbal din anul 1970 din Mexic și pentru întreaga activitate”.