Nu este Photoshop: cum a devenit viral câinele cu față de om

Autor: Puiu Alexandru - 06:30, 06 ian. 2020

Câteva poze postate pe internet de proprietara unui câine au devenit virale, după ce a devenit clar că nu au trecut prin Photoshop. Similaritățile faciale ale animalului cu un om sunt aproape de speriat.

Nu toți câinii sunt la fel. Unii sunt masivi și impunători, alții sunt gingași și firavi. Un lucru este însă sigur, există un număr incredibil de mare de specii de animale de casă domesticite. Câteva le-ai văzut la prieteni, multe prin documentare, altele în diverse colțuri ale internetului. Asta nu înseamnă însă, sub nicio formă, că le-ai văzut pe toate, după cum vei afla mai jos.

Chiar dacă ne-am obișnuit să spune că unii câini seamănă cu stăpânii lor, de cele mai multe ori, afirmația este metaforică. Nu te aștepți că o vietate să aibă similarități evidente la față cu o persoană. Yogi intră însă în această categorie.

yogi_chantaldesjardins

Subiectul unui articol recent pe BuzzFeed, Yogi îi aparține lui Chantal Desjardins. Ea a spus că nu a observat dintotdeauna similaritățile dintre cățelușul său și fața unui om până când nu a văzut reacția prietenilor ei la o poză postată online. Fotografia devenită virală este cea de intro, prima de mai sus. Acolo îl putem vedea pe Yogi cu Darla, celălalt cățel al ei din rasa Shih Tzu, în vârstă de 8 ani.

Chantal a ținut să menționeze că nicio imagine cu animalul ei de casă nu este editată în Photoshop. Proprietara a ținut să menționeze că a și uitat de acea imagine până când fratele prietenei ei cele mai bune a postat-o pe Reddit. De acolo, popularitatea câinelui a explodat, iar fizionomia sa a generat o serie stufoasă de dezbateri. Reacțiile online au fost unele dintre cele mai diverse, unii afirmând că este amuzant, adorabil sau ciudat. Pe de altă parte, unii au fost terifiați, spunând că nu ar vrea niciodată să-l întâlnească în lumea reală. caine companie

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI