Cine sunt vinovații în cazul cățelușei mutilate cu o petardă. Cât de gravă este situația

Cine sunt vinovații în cazul cățelușei mutilate cu o petardă. Cât de gravă este situația
Cine sunt vinovații în cazul cățelușei rănite cu o petardă?

Cazul cutremurător al cățelușei rănite grav de o petardă a devenit viral, iar cu ajutorul oamenilor care au pus imaginile pe internet oamenii legii au putut să găsească făptașii mai repede. Cine se face vinovat de starea extrem de gravă în care se află animalul și care sunt ipotezele poliției în cazul acesta?

Cine sunt vinovații în cazul cățelușei rănite cu o petardă?

Principalii suspecți în cazul cutremurător al cățelușei mutilate cu o petardă ar fi niște copii din Satu Mare, locul în care s-a petrecut totul. Anchetatorii au luat în calcul două variante. Una ar fi cea în care câțelușei i-ar fi fost băgată intenționat petarda în gură, iar a doua este cea în care animalul s-a apropiat de pocnitoare crezând că este mâncare. Surse judiciare au precizat, pentru presasm.ro, că suspecții principali sunt niște copii.

”În cercul de suspecţi este un grup de minori, dar autorii nu au fost încă prinşi”, a declarat, pentru presasm.ro, Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Satu Mare. Imaginile cu câinele mutilat din cauza petardei care i-a explodat în gură au fost făcute publice pe data de 30 decembrie de către Asociația Free Life, cea care a anunțat că va oferi o recompensă pentru găsirea cât mai repede a făptașilor.

Cine sunt vinovații în cazul cățelușei mutilate din Satu Mare?
Cine sunt vinovații în cazul cățelușei mutilate din Satu Mare?

„Acesta este rezultatul PETARDELOR”

“Din păcate acesta este rezultatul PETARDELOR. A început “show-ul, distracţie cu petarde pe seama câinilor…” Acest suflet îşi ducea traiul din mila câtorva persoane, care îi ofereau mâncare şi apă, ba chiar e şi sterilizata, dar câţiva nemernici sau găsit să se distreze pe seama ei, şi nu oricum….ci i-au băgat petardă în gură…( să fie siguri că au de ce râde)”, a transmis Asociația Free Life pe Facebook.

„Toată lumea vorbeşte, oamenii sunt foarte porniţi pentru a afla făptaşul, dar nimeni nu a văzut, nu a auzit, deşi e o zonă circulază, strada Botinului, e şi cimitir acolo. S-ar fi putut să vadă cineva, dar multă lume nu vrea să vorbească, ba e vecinul şi nimeni nu vrea să se puna rău cu vecinul… Dacă nimeni nu vorbeşte, nu vom putea face prea multe”
Nicoleta Lontos, vicepreședinta Asociației Free Life (Sursa: digi24.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe