Nu crede în coronavirus, dar e devastat de moartea ÎPS Pimen. Reacția lui Viorel Cataramă

Nu crede în coronavirus, dar e devastat de moartea ÎPS Pimen. Reacția lui Viorel Cataramă
Viorel Cataramă, devastat de decesul ÎPS Pimen

Viorel Cataramă este devastat de decesul ÎPS Pimen anunțat azi, 20 mai. Cu toate astea, susține că nu crede deloc în coronavirus. Care a fost reacția cunoscutului afacerist?

Viorel Cataramă, devastat de decesul ÎPS Pimen

Viorel Cataramă este un personaj des întâlnit încă de la suma oferită oricui le găsește urma adolescentelor din Caracal și până zilele trecute când a speriat pe toată lumea cu vestea că ar putea fi infectat cu coronavirus. Acesta a făcut demersurile necesare și a aflat că nu are pentru ce să-și facă griji. Cu toate că nu crede în virusul care a făcut nenumărate victime la nivel mondial, plânge moartea ÎPS Pimen.

Omul de afaceri a mărturisit că îl rugase pe acesta să-i fie duhovnic în perioada izolării din cauza pandemiei de coronavius, ulterior marele preot a ajuns de urgență la spital, după ce a fost infectat cu COVID-19. Soțul Adinei Alberts a primit rezultatul celui de-al treilea test în urmă cu mai bine de o săptămână, după ce a declarat că dorește să se autoinfecteze pentru a demonstra că tot ce se întâmplă este o mascaradă. Milionarul a mers într-o zonă care era focar de infecție, dar rezultatele au arătat că este curat ca lacrima și că este în afara oricărui pericol.

Viorel Cataramă, devestat de decesul ÎPS Pimen
Viorel Cataramă, devestat de decesul ÎPS Pimen

„O țară se dezvoltă pe bază de curaj”

„Am venit să spun o rugăciune și să primesc binecuvântare. Biserica este locul unde trebuie să slujești, nu grădina, nu strada. De aceea merită să facem toate eforturile și să găsim toate soluțiile legale prin care preoții și credincioșii să poată sluji în biserică. Cred că neacordarea acestei libertăți fundamentale este făcută fără motiv, din frică. O țară se dezvoltă pe bază de curaj. Cred că protestul pe care eu îl fac în conformitate cu constituția și legile României sunt menite să ofere cetățenilor. Mulți români au fost arestați la domiciliu. Am venit să îl rog pe ÎPS Teodosie să îmi fie duhovnic, vreau să primesc sfaturi înțelepte și îndrumări binecuvântate”
Viorel Cataramă, conform republica.ro, citat de viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI