Viorel Cataramă a aflat rezultatul celui de-al treilea test pentru COVID-19. Ce se întâmplă acum în familia afaceristului

Omul de afaceri Viorel Cataramă a primit rezultatul și celui de-al treilea test pentru COVID-19, după ce în urmă cu o săptămână acesta declara că vrea să se autoimunizeze, motiv pentru care a mers într-o zonă declarată focar de infecții. A fost depistat pozitiv sau negativ? Răspunsul, în acest articol.

Cataramă a aflat rezultatul testului de COVID-19

A venit și rezultatul mult așteptat de Viorel Cataramă și familia lui. După ce s-a întors din localitatea Bărbulești, județul Ialomița pentru a se autoinfecta cu noul coronavirus, omul de afaceri și-a făcut și cel de-al treilea test și iată că și acesta, la fel ca și celelalte două, a ieșit negativ. În acest moment, bărbatul se simte bine și este în afara oricărui pericol.

„Două teste RT-PCR, plus un test IgG/IgM, total trei teste, toate negativ“, a declarat omul de afaceri.

Totodată, Cataramă a vorbit și despre nemulțumirile pe care le are vizavi de decizia autorităților, chiar dacă acum se află acasă.

„Fericit în familie, revoltat față de decizia autorităților privind suspendarea libertăților și falimentarea României de către Președintele Iohannis și Parlamentul României“, a adăugat soțul medicului estetician Adina Alberts, potrivit viva.ro.

Dosar penal pentru Viorel Cataramă?

Pe numele lui Viorel Cataramă a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, de către Parchetul Judecătoriei Urziceni.

Când a mers în comuna Bărbulești cu gândul de a se infecta deliberat, omul de afaceri a avut dublu interes: odată să cumpere clubul Dinamo, dar și să demonstreze că, de fapt, pandemia ar fi doar o conspirație.

„Nu este niciun motiv pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am încălcat nicio lege și am făcut acest lucru pentru a demonstra că măsurile luate de autorități sunt incorecte. Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-și dea viața pentru țara lui. Voi demonstra că falimentarea României și suprimarea drepturilor și libertăților noastre fundamentale au fost o mare eroare. Cei vinovați vor răspunde“.
– Viorel Cataramă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI