Ce a făcut Anda Adam cu un bărbat suspect, în parcare. Oare soțul ei ce zice? (exclusiv)

Ce a făcut Anda Adam cu un bărbat suspect, în parcare. Oare soțul ei ce zice? (exclusiv)
Ce a făcut Anda Adam cu un bărbat suspect, în parcare.

Se formează un nou cuplu în showbiz? Anda Adam a fost prinsă în fapt cu alt bărbat. Paparazzi Impact.ro au fotografiat-o pe celebra cântăreață. Zvonurile despre un potențial divorț de Sorin Nicolescu, tot mai aproape de adevăr?

Ce a făcut Anda Adam cu un bărbat suspect, în parcare

Aparent, divorțul pare inevitabil, luând în considerare că de mai multe luni se zvonește că mariajul Andei Adam este aproape de final. Cu toate acestea, vedeta a spus că ea și soțul ei încă locuiesc sub același acoperiș, dar a evitat să ofere și alte detalii, limitându-se la a spune că „lumea va interpreta așa cum își dorește”:

„Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y.

E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a declarat Anda Adam.

Anda Adam și bărbatul misterios au mers la restaurant

Tot atunci, Anda Adam mai spunea că soțul ei nu este deloc afectat de zvonurile ce vorbesc despre divorț, artista afirmând că Sorin Nicolescu a știut la ce să se aștepte când a decis să formeze un cuplu cu ea.

Însă oare cât de afectat va fi Sorin Nicolescu atunci când va vedea imaginile surprinse recent de echipa de paparazzi a redacției Impact.ro? Se pare că artista și brunetul misterios au fost protagoniștii unor scene demne de filmele cu spioni, au transmis fotoreporterii de pe teren. Aceștia au fost văzuți, în parcarea mall-ului din Băneasa. Vedeta era vizibil îngrijorată din cauza faptului că ar putea fi văzuți de ochii curioșilor, fiind atentă la fiecare pas. Astfel că cei doi au mers la un restaurant unde au stat de vorbă mai mult de o oră.

Anda Adam, în vârstă de 41 de ani este una dintre cele mai în vogă artiste de la noi. Este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde postează frecvent momente din viața ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI