Noua trădare cruntă pentru Anamaria Prodan. Problemele se țin scai de impresară

Noua trădare cruntă pentru Anamaria Prodan. Problemele se țin scai de impresară
Pentru Anamaria Prodan s-ar putea repeta situația trăită cu ocazia transferului lui Dennis Man la Parma
Nouă trădare cruntă pentru Anamaria Prodan. „Războiul” declanșat între impresară și „tabăra” Becali, după transferul lui Dennis Man, la Parma, nu are odihnă. Periodic, Anamaria și verii Becali se luptă în declarații belicoase, de parcă ar vrea să-l șteargă pe celălalt de pe fața pământului. Acum, Giovanni Becali pregătește o nouă lovitură pentru, încă, soția lui Laurențiu Reghecampf.

Nouă trădare cruntă pentru Anamaria Prodan

Nouă trădare cruntă pentru Anamaria Prodan. Sexi-impresara poartă lupte pe mai multe planuri. Ca și când nu era suficient scandalul legat de divorțul de Laurențiu Reghecampf, agentul de jucători are parte de noi șarje din partea lui Giovanni Becali.

De curând, Anamaria Prodan a aflat că chiar Reghe, actualul antrenor de la U. Craiova, ar urma să fie reprezentat de Giovanni Becali. El a ales, conform impresarului, să se despartă – și profesional –  de Anamaria.

Discutam la telefon cu un avocat și mi-a zis că un prieten vrea să vorbească cu mine. Era Laurențiu Reghecampf! Îmi spune Reghe că vrea să se vadă cu mine și să semneze cu Becali Sport!

I-am zis «Da, mă! Normal că o facem. Îmi spui când și rezolvăm». El a spus «Când vrei tu Giovanni, vin și semnăm». El are contract cu Craiova încă un an și jumătate, iar dacă ar pleca la o ofertă mai bună, iau și oamenii de acolo ceva pe el”, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.

Problemele se țin scai de impresară

Nu este adevărat. Sunt maimuțoi care se trezesc vorbind. Are demnitate Reghecampf, nici chiar așa…Tocmai am vorbit cu soțul meu și zâmbea: «Ana, nu e adevărat nimic. Se bagă în seamă»”, a replicat Anamaria Prodan, conform GSP.
„Războiul” între cei doi impresari s-a declanșat în ianuarie, o dată cu transferul lui Dennis Man la Parma. Atunci, Gigi Becali a preferat s-o „sară” din schemă pe Anamaria Prodan, deși ea era agentul jucătorului. Patronul FCSB a apelat la vărul său, Giovanni, pentru a perfecta mutarea ce i-a adus 11 milioane de euro.
Anamaria Prodan a reacționat și l-a dat în judecată pe jucător, pentru încălcarea contractului, cerând 350.000 de euro despăgubiri.  Procesul a început marți, 26 octombrie 2021, la Tribunalul Ilfov. Magistrații au decis însă amânarea procesului „pentru satisfacerea aspectelor referitoare la timbraj”. Concret, este vorba de plata timbrului judiciar, fără de care nu poate începe procesul propriu-zis.

Agenta amenință cu un proces ca în cazul lui Dennis Man

Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract”, a declarat Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.

Nu cu mult timp în urmă, Anamaria Prodan a vorbit în termeni elogioși în presa italiană despre Ianis Stoica (18 ani), noua „perlă” din echipa lui Gigi Becali. „E mai bun ca Dennis Man”, a afirmat ea despre fotbalistul pe care îl reprezintă. La scurtă vreme s-a aflat că Arsenal se interesează de tânărul jucător, pe care ar fi dispusă să plătească 10 milioane de euro.

Gigi și Giovanni Becali au acționat rapid. Ianis Stoica a fost convins să rupă contractul cu impresara și să treacă în „barca” lui Giovanni Becali. De data aceasta, se pare că se preferă o cale legală, oficială și nu o „lovitură de ciocan”, ca în cazul lui Man. Conform surselor GSP, fotbalistul a trimis deja notificare către agent pentru încetarea contractului de reprezentare. La fel ca și în situația lui Dennis Man, Anamaria Prodan amenință, însă, cu un proces pe jucător, în cazul în care acesta va rupe contractul cu impresara sa.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe