Noua ”Simona Halep” din tenisul românesc. Cine e jucătoarea care a reușit să intre în top 100 WTA

Noua ”Simona Halep” din tenisul românesc. Cine e jucătoarea care a reușit să intre în top 100 WTA
Noua ”Simona Halep” din tenisul romanesc. Cine e jucatoarea care a reusit sa intre in top 100 WTA

O nouă sportivă face senzație în tenisul românesc. Este numită noua „Simona Halep”, la doar 23 de ani! Tenismena a reușit să impresioneze pe toată lumea. Cea mai recentă performanță a atras atenția WTA.

O nouă jucătoare de tenis face senzație pe teren. Este considerată noua „Simona Halep”

A apărut un nou talent în tenisul feminin. La doar 23 de ani, românca noastră a reușit să intre în Top 100 WTA! Sportiva misterioasă a urcat pe locul 99 mondial, în cel mai bun an al său în circuitul feminin. Despre cine este vorba, face senzație pe terenul de tenis.

Este vorba despre Gabriela Ruse, numită noua „Simona Halep” a tenisului. Tânăra jucătoare și-a văzut visul împlinit cu ochii. Tenismena de 23 de ani a reușit să intre în Top 100 WTA! Cu această ocazie, Gabriela a avut o reacție emoționantă, mai ales că, în urmă cu aproximativ trei luni, nu era nici în primele 200 de jucătoare din lume.

Performanță remarcabilă la doar 23 de ani! A intrat în top 100 WTA

După rezultatele excelente în perioada junioratului, Gabriela Ruse aspira la circuitul WTA. Sportiva noastră a urcat două locuri în noul clasament mondial al tenisului feminin. Astfel, aceasta a intrat, în premieră, în Top 100: 99 WTA! Este o performanţă incredibilă pentru o sportivă care a încheiat anul 2020 pe locul 159 mondial. Mai mult, la finalul anului 2019, era şi mai jos, mai exact pe locul 185 WTA.

„Îmi doresc să fiu numărul 1 mondial, însă ăsta este un obiectiv pe termen lung, nu cred că se va putea întâmpla să ajung numărul 1 într-un an de zile. Îmi doresc să ajung în top 10 și să stau acolo ani de zile, fiind exemplul nostru cel mai bun Simona Halep.”, declara Ruse, în urmă cu câteva săptămâni.

Gabriela Ruse, prima reacție după ce a văzut noul clasament WTA

Vestea că a intrat în Top 100 WTA a făcut-o pe tenismena Gabriela Ruse să reacționeze pe rețelele de socializare. Tânăra jucătoare de tenis spune că această performanță la care visa demult o motivează și mai mult spre numărul 1 mondial.

„Putea fi mai devreme, dar putea veni și mai târziu. Asta nu contează. Important pentru mine este că am reușit. Astăzi este prima mea zi în Top 100. Nu mi-am stabilit niciodată obiective de clasament, dar spargerea acestei bariere îmi dă o motivație suplimentară.

Cu mai puțin de trei luni în urmă eram numărul 212 în lume, mă recuperam după accidentări și dureri și Top 100 părea să fie atât de departe… Sunt recunoscătoare tuturor celor care am simțit că au stat lângă mine.

Dumnezeu, părinții, staff-ul meu, câțiva prieteni apropiați și bineînțeles toți fanii mei. Sper doar să nu vă dezamăgesc și călătoria care începe astăzi va fi lungă și fructuoasă. Sprijinul vostru mă întărește mereu!”, a declarat Gabriela Ruse pe contul său de Instagram.

Tenismena Gabriela Ruse, considerată noua „Simona Halep”, a câştigat primul său titlu WTA din carieră, în iulie, la Hamburg. Atunci a învins-o pe nemțoaica Andrea Petkovic, cu 7-6 (6), 6-4.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI