Noua răzbunare a Reginei Elisabeta pe Harry și Meghan Markle. E clar, suverana e furioasă pe ei

Noua răzbunare a Reginei Elisabeta pe Harry și Meghan Markle. E clar, suverana e furioasă pe ei
Cum a reușit Prințul Harry să o enerveze pe bunica sa, Regina Elisabeta

În Familia Regală sunt din nou probleme! Regina Elisabeta s-a înfuriat pe Prințul Harry și Meghan Markle, așa că aceasta s-a decis să se răzbune. Toată lumea a fost surprinsă în momentul în care s-a dezvăluit ce a făcut Suverana.

Cum se răzbună Regina Elisabeta pe Prințul Harry și Meghan Markle. Cei doi o să se întristeze

Regina Elisabeta a fost prinsă pe picior greșit chiar de nepotul său, Prințul Harry! Toată lumea credea că apele se vor liniști după ce acesta și soția lui, Meghan Markle, au dezvăluit totul despre rudele lor într-un interviu cu Oprah Winfrey, dar se întâmplă opusul!

Prințul Harry își dorește să lanseze o carte prin care să explice de ce a renunțat la viața dusă alături de Familia Regală, lucru ce nu i-a convenit deloc Reginei Elisabeta. Aceasta s-a enervat la culme, așa că a luat o decizie radicală.

Anul viitor va avea loc Jubileul de Platină în momentul în care Regina Elisabeta va aniversa 70 de ani de domnie, așa că Prințul Harry își propune să își lanseze cartea în aceeași perioadă, iar bunica sa a fost furioasă în momentul în care a aflat.

Ținând cont că este a doua oară când Prințul Harry face dezvăluiri șocante despre rudele sale, apropiații de la Palatul Buckingham consideră că Regina Elisabeta o să anuleze invitația pregătită pentru nepotul său, Meghan Markle, dar și cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

Regina Elisabeta, extrem de nervoasă pe nepotul ei. Ce a făcut Prințul Harry

Cei patru ar trebui să fie alături de Regina Elisabeta pe balconul de la Palatul Buckingham anul viitor, dar noua dezvăluire despre planurile Prințului Harry cu privire la cartea sa ar putea să o facă pe Suverană să renunțe la orice relație cu rudele ei.

Timp de un an, Prințul Harry a lucrat la cartea în care o să fie expus adevărul său, așa că mulți își doresc să afle ce l-a făcut pe acesta să renunțe la viața pe care a dus-o în sânul Familiei Regale Britanice și să plece în America alături de familia sa.

Din păcate, nu toți privesc cu simpatie decizia sa. Anul viitor o să fie unul extrem de important pentru Regina Elisabeta, așa că relația dintre Prințul Harry și rudele sale o să se răcească iremediabil după ce o să își lanseze cartea.

„Posibilitatea ca el să-şi mai vadă familia în viitor este foarte mică. Mulţi suspectează că acesta este sfârşitul drumului pentru relaţia lor.”, a mărturisit un apropiat al familiei pentru presa din Anglia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI