Prințul Harry, decizie surpriză în conflictul cu familia regală. Meghan Markle nu este de acord cu soțul

Prințul Harry, decizie surpriză în conflictul cu familia regală. Meghan Markle nu este de acord cu soțul
Prințul Harry și Meghan Markle ridică ramura de măslin

După nașterea bebelușului Lili, Prințul Harry și Meghan Markle încearcă din răsputeri să păstreze lucrurile civilizate cu familia regală. Cel puțin așa a dezvăluit un apropiat al familiei. Potrivit acestuia, cei doi s-au angajat să „păstreze pacea” cu restul familiei. Cei doi vor să-și consolideze acum, mai mult ca oricând, relația cu Regina.

Ducii de Sussex fericiți de venirea pe lume a micuței Lili

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat venirea pe lume a micuței Lilibet Diana Mountbatten Windsor vineri, 4 iunie. Cei doi au anunțat știrea într-un comunicat distribuit prin intermediul site-ului lor web Archewell.

„Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată. Rămânem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit de pe tot globul.

Vă mulțumim pentru amabilitatea și sprijinul dvs. continuu în acest moment special pentru familia noastră.”, a spus cuplul.

Deși interviul din martie cu CBS a deschis o ruptură imensă cu familia regală, relația lor cu regina Elisabeta a II-a, de 95 de ani, pare să fi rămas prietenoasă și iubitoare. Potrivit unui raport de la In Touch, monarhul a fost unul dintre primii care a aflat fericita veste a sosirii lui Lili.

Regina a fost una dintre primele persoane căreia Prințul Harry și Meghan Markle i-au spus despre nașterea și i-au trimis fotografii. A lăsat drama de la interviuri deoparte și este bucuroasă să devină din nou străbunică.”, a declarat o sursă.

Prințul Harry și Meghan Markle ridică ramura de măslin

Conform relatărilor unor surse apropiate, Prințul Harry și Meghan Markle ar fi concentrat acum pe relația lor cu rudele regale. Totul ar fi început după nașterea recentă a fiicei lor, Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Sursa a adăugat, totuși, că Harry și Meghan nu au „niciun regret”. Mai ales în legătură cu interviurile lor recente.

Presa britanică spune că aceste interviuri ar fi pus o presiune suplimentară pe relația lor cu membrii familiei. Într-o relatare pentru US Weekly, sursa a explicat că Prințul Harry și Meghan sunt mai dedicați ca niciodată să aibă o relație bună cu rudele lor.

„Nu este un secret faptul că anul trecut  Harry și Meghan au fost în război cu Casa Regală.

Nu totul este iertat, dar după toate reacțiile la interviuri, despre care apropo, cuplul nu regretă, încearcă din răsputeri să mențină o relație bună cu regina pentru a păstra pacea.”, a explicat sursa pentru US Magazine.

După nașterea recentă a fiicei Sussexelor, Lili, zvonurile au apărut rapid. Multe dintre ele indicând că relația lor cu regina Elisabeta a II-a se află pe un drum bun, din nou. Fostul pilot militar a păstrat întotdeauna o relație extraordinară cu bunica sa. Dar miza este mult mai mare acum în urma interviului și a seriei AppleTV + a lui Harry, „The Me You Can’t See”, mai spune presa britanică.

Când Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că renunță la funcție în ianuarie 2020, li s-a permis să-și păstreze titlurile. Cu toate astea nu vor mai fi numiți „Alteța Sa Regală”. Harry, însă, și-a păstrat locul în linia regală de succesiune.