Noua emisiune cu care Antena 1 vrea să dea lovitura. Dr. Mihail este prezentator

Noua emisiune cu care Antena 1 vrea să dea lovitura. Dr. Mihail este prezentator
Dr. Mihail, prezentator în noua emisiune de la Antena 1

Antena 1 aduce în această toamnă o surpriză uriașă pentru fanii trustului! Dr. Mihail vine în prim-plan într-o emisiune cu și despre sănătate și se bucură de rolul de prezentator. Ce nou proiect propune Antena și la ce trebuie să se aștepte românii? Cum vor decurge lucrurile în show și cine îi va fi alături specialistului? Premiera este mai aproape decât crezi!

Antena 1, nou proiect cu Dr. Mihail în rolul de prezentator

Nouă emisiune în grila Antenei 1! Postul Intact aduce o producție care abordează subiecte legate de sănătate. Surpriza uriașă este că prezentatorul este nimeni altul decât medicul Mihail, deja cunoscut de români în urma aparițiilor din mediul online și de la Pro TV.

Medicul specialist în chirurgie generală de la Institutul Clinic Fundeni vine în ajutorul cetățenilor. Mihail Pautov va aborda alături de co-prezentatori și invitați diverse subiecte legate de sănătate și va răspunde astfel tuturor întrebărilor de la cei din spatele micilor ecrane.

Cel din urmă a declarat că sănătatea este complexă și are multe ramuri, astfel în cadrul proiectului vor fi introduse toate. Concret, în show se va discuta dspre sănătate mentală, sănătate fizică, somn, nutriţie şi sport, relaţii sociale etc. 

Cine mai face parte din proiect?

Co-prezentatori:

  • dr. Meroiu Alexandru Răzvan – medic stomatolog
  • dr. Elena Popa – Medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetica Medicală
  • dr. Iulia Solomon – Medic specialist Dermato-Venerologie şi Dermatologie pediatrică
  • Iuliana Dabija – tehnician nutriţionist, psihonutriţionist şi arbitru naţional în cadrul competiţiilor interne de powerlifting

„Sănătatea este complexă şi se sprijină pe multe direcţii: sănătate mentală, sănătate fizică, somn, nutriţie şi sport, relaţii sociale etc. Trebuie să avem grijă de toate acestea, cu paşi mici, dar convingători, simpli şi uşor de realizat.

Asta învăţăm la MediCOOL. Şi mai învăţăm că doctorul este prietenul nostru şi merită vizitat cât mai des! Aveţi grijă de voi şi nu uitaţi să ne urmăriţi în fiecare duminică, de la ora 15:00, la Antena 1!”
Dr. Mihail Pautov

Când va fi premiera?

MediCOOL va avea premiera în cursul zilei de duminică, 29 august, de la orele 15:00. Noul proiect marca Antena își propune să aducă oamenii mai aproape de medici și să primească sfaturi utile de specialitate. Dr. Pautov își va intervieva invitații și alături de echipa sa medicală va oferi sfaturi utile tuturor cetățenilor.

Specialistul din urmă are o vastă experiență în cadrul secției de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic și asistent de cercetare în cadrul Centrului de Excelență în Medicină Translațională. Românii așteaptă cu nerăbdare apariția emisiunii pe micile ecrane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI