Cât costă un singur sezon Asia Express, de fapt. Antena 1 a cheltuit o avere deja cu emisiunea aceasta (exclusiv)

Cât costă un singur sezon Asia Express, de fapt. Antena 1 a cheltuit o avere deja cu emisiunea aceasta (exclusiv)
Antena 1 a plătit o sumă imensă pentru cele 4 sezoane filmate Asia Express

Emisiunea Asia Express face senzație la Antena 1. Show-ul a ajuns deja la patru sezoane filmate, cel de-al patrulea urmând să fie difuzat.

Urmează sezonul 4 Asia Express: Drumul Împăraților

Costurile pentru un singur sezon sunt imense. În ultima ediție a emisiunii, Asia Express Drumul Împăraților urmează să apară pe micile ecrane Connect-R și Shift; Mihai și Elwira Petre; Lidia Bluble și sora ei, Estera; Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy,; Cuza și Emi de la Noaptea Târziu; Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța; Alexandra Ungureanu alături de mama ei; și Lorelei și Zarug.

Filmările au avut loc în Turcia, Georgia, Azerbaidjan, Iordania și Israel, iar în locul Ginei Pistol a fost Irina Fodor, cea care a înlocuit-o pe proaspăta mămică și la Chefi la Cuțite.

Concurenții au avut de înfruntat situații dificile. Au fost nevoiți să își găsească singuri cazare și mâncare, dar și să facă probe dificile.

“Cred că pentru mine cel mai greu este seara la cazare. (…) Și după o zi în care efectiv le-ai făcut pe toate, numai să cauți cazare nu mai ai chef. Și sunt zile în care stăm efectiv cu orele. Și acolo mă cam lasă puterile”, a spus Lidia Buble. “Am dormit într-un cămin de oameni săraci, de oameni fără adăpost”, a completat sora ei, Estera.

“Cam totul e o criză. Ne înjurăm, ni se umflă venele în tâmple, dar ne inflamăm și ne stingem repede pentru că prietenia noastră este puternică și longevivă… Și știind că pe fiecare îl deranjează câte ceva… Acolo îl atacăm”, a spus și Emi de la Noaptea Târziu.

Cât costă un sezon de filmări

Pentru un singur sezon Asia Express, Antena 1 a plătit între 250.000 și 320.000 de euro.

Așadar, pentru cele patru sezoane, postul tv a cheltuit peste un milion de euro, scrie impact.ro.

De altfel, Asia Express a adus trustului rezultate excelente în lista audiențelor în prime-time, în cele trei sezoane difuzate de până acum.

În timp ce unele vedete sunt plătite mai bine, altele sunt au acceptat să vină și pentru un preț mai mic.

Sezonul 3 a fost câștigat de Sorin Bontea și Răzvan Fodor, care s-au bătut până în ultimul moment cu Speak și Ștefania. De altfel, între cei patru s-a legat o prietenie trainică.

Urmăriți Playtech.ro și pe