Noua carieră pe care Nicole Cherry vrea să o îmbrățișeze. Așa își va spori și conturile bancare! EXCLUSIV

Noua carieră pe care Nicole Cherry vrea să o îmbrățișeze. Așa își va spori și conturile bancare! EXCLUSIV
Nicole Cherry s-a îndrăgostit de actorie

Nicoleta Janina Ghinea, alias Nicole Cherry, se declară entuziasmată de debutul ei în cinematografie. Acesta a avut loc cu rolul jucat în pelicula „Legații”, o comedie realizată de Iura Luncașu. Filmul se bucură de succes pe o anume platformă privată de filme, la doar câteva zile de la lansare. Tatăl lui Nicole Cherry ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Impact.ro, că fiica sa pare să îmbrățișeze această nouă carieră.

Nicole Cherry mai vrea să apară în filme

Artista s-a îndrăgostit de actorie după ce a avut deja parte de debutul său în filmul „Legații”. Tatăl lui Nicole Cherry, care joacă și rolul de impresar al fiicei sale, spune că a primit deja „instrucțiuni clare” pe această temă.

„Cred că i-a plăcut ce a făcut în acel film. Eu, sincer, vă spun nu l-am urmărit încă integral. Dar ea e entuziasmată de toată povestea. A vorbit cu prietenii ei pe tema asta, a postat pe rețelele sociale, ce mai, a dat sfoară în țară tuturor!”, a declarat George Ghinea pentru impact.ro.

O carieră cinematografică ar putea fi văzută ca un nou capitol al vieții artistei

El a precizat că Nicole i-ar fi cerut ca, în cazul în care va mai primi asemenea angajamente, să nu ezite în a oferi răspunul.

„Mi-a cerut ca, dacă vor mai veni oferte pe tema asta, să nu stau prea mult să mă gândesc și să accept. Am zâmbit când am auzit-o, dar mi-e clar că e genul de provocare de la care nu se va da înapoi.

Poate cine știe, va fi un nou capitol al vieții sale profesionale. Momentan e însă prematur să vorbim despre așa ceva”, ne-a mărturisit George Ghinea, în exclusivitate.

Tatăl ei o încurajează

Tatăl-impresar susține și că își simte fiica vibrând într-un fel aparte atunci când vine vorba despre lumea cinematografică. Acesta va face tot ce depinde de el dacă va fi să se deschidă o nouă pagină în cariera fiicei sale.

„Pentru mine, a fost un succes în sine să joci într-un film alături de nume sonore ca cele ale lui Smiley sau ȘATRA B.E.N.Z. Așa că mi-a plăcut ideea de la bun început.

În plus, unii dintre artiști au și compus muzică pentru pelicula în cauză, ceea ce mi s-a părut un atu suplimentar, dacă mai era nevoie de așa ceva”, a adăugat Georghe Ghinea.

El a făcut referire la faptul că pelicula dispune de o coloană sonoră aparte. Pe ea se pot auzi vocile lui Smiley, ȘATRA B.E.N.Z, Skizzo Skillz, Nicole Cherry, Bruja, Jean Gavril, Amuly, August Day și Tobi Ibitoye.

Coloana sonoră a filmului „Legații”

Este vorba de cea mai recentă piesă lansată de Smiley, în colaborare cu ȘATRA B.E.N.Z, „Bani mulți (Fii tot ce poți)”. Melodia a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului semnat de regizorul Iura Luncașu. Apoi o altă colaborare, cu totul inedită, s-a materializat între Skizzo Skillz și Nicole Cherry, cu piesa „Lalele Lila”.

Mai în glumă, mai în serios, George Ghinea susține că va aștepta cu atenție noile provocări profesionale pentru fata sa. Se așteaptă ca, din luna mai, să revină și ofertele invitațiilor muzicale la nivelul anilor de dinainte de pandemie.

„Cine știe ce semn vom primi de la Dumnezeu. Va fi muzică, va fi film, va fi și una, și alta?! Nici nu mai contează, atâta vreme cât fiica mea va face ceea ce o împlinește!”, ne mai spune el, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Nicole Cherry și micuța sa, Anastasia, au făcut Paștele la socrii, lângă Alexandria, acolo unde au și mers să ia lumina împreună cu copila care tocmai a împlinit cinci luni. Artista ne-a mai mărturisit și când își va boteza fiica – află doar aici.