Noua afacere a Reginei Elisabeta. Ce alimente a scos pe piață la un preț piperat

Noua afacere a Reginei Elisabeta. Ce alimente a scos pe piață la un preț piperat
Noua afacere a Reginei Elisabeta

La 95 de ani, Regina Elisabeta încă mai are multe de zis și este unul dintre cei mai activi monarhi din lume. Bunica Prințului William tocmai și-a lansat o afacere care va fi, cu siguranță, pe placul britanicilor și nu numai. Regina a scos pe piață un sos care se va vinde precum pâinea caldă, conform celor de la curtea regală.

Regina Elisabeta a scos pe piață un ketchup cu aromă de curmale și suc de mere

Regina Elisabeta și-a lansat propria marcă de ketchup de roșii și sos maro, iar produsele au un preț regal atârnat de gâtul sticlei. Majestatea Sa, în vârstă de 95 de ani, a pus la vânzare, pe moșia ei Sandringham din Norfolk, „Sosul de roșii al Reginei”, care este „ideal pentru micul dejun sau în orice moment al zilei”.

O sticlă din celebrul suc de roșii va costa 7 lire sterline, în comparație cu propriul brand Sainsbury, care se vinde doar cu 60 de livre. Ketchupul Reginei Elisabeta este aromat cu suc de mere, curmale și condimente și este comercializat într-un borcan de sticlă cu eticheta Royal Estate.

„Un adevărat favorit al familiei, plin de roșii și ușor condimentat, acest ketchup este încântător. Vibrant și fructat, acest ketchup poate fi savurat în orice moment al zilei, perfect pentru a adăuga aromă unui fel de mâncare”, sunt detaliile scrise pe eticheta sosului Reginei Elisabeta, notează cei de la Mirror.

Regina Elisabeta vinde, de asemenea, și un sos brun la același preț, cu descrierea: „un sos pe bază de roșii, ambalat cu oțet și condimente”. Se spune că monarhul este un fan înrăit al sosurilor, dar nu folosește condimentele în mod regulat.

Fostul bucătar al Reginei Elisabeta, Darren McGrady, a declarat, în 2019, că personalul de la bucătărie va face propriile versiuni ale favoritelor de la pachet pentru familia regală. Ceea ce nu multă lume știe este faptul că membrii familiei regale nu consumă produse de tip fast-food.

Motivul pentru care Regina Elisabeta nu face duș niciodată

Poate părea straniu, dar monarhul Marii Britanii nu face niciodată duș, ci preferă să-și înceapă toate diminețile cu o baie fierbinte, relaxându-se în voie, în cadă, pregătindu-se pentru îndatoririle sale zilnice.

„În timp ce Majestatea Sa se bucură de prima ceașcă de ceai, servitoarea ei va merge în baia alăturată pentru a pregăti baia, care trebuie să fie exact la temperatura potrivită: testată cu un termometru cu carcasă de lemn, și nu mai mult de șapte centimetri de apă”, a declarat autorului regal Brian Hoey pentru Daily Mail.

Rutina Reginei Elisabeta este complet diferită față de un simplu cetățean. Potrivit autorului regal Brian Hoey, după ce Majestatea Sa se trezește dis de dimineață, bea prima ceașcă de ceai a zilei și, apoi, își face baie, aceasta fiind pregătită de o femeie de serviciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI