De ce Regina Elisabeta nu face duș niciodată. Ce motiv a invocat

De ce Regina Elisabeta nu face duș niciodată. Ce motiv a invocat
De ce Regina Elisabeta nu face duș niciodată

Pentru majoritatea oamenilor, viața de zi cu zi înseamnă să se ridice din pat dimineața și apoi să facă un duș rapid înainte de a pleca la serviciu. Dar Regina nu are o viață similară cu a celorlalți și se pare că rutina ei matinală este destul de diferită de cea a oamenilor obișnuiți. De ce nu face Regina Elisabeta duș niciodată? Ei bine, afli în rândurile următoare.

De ce Regina Elisabeta nu face duș niciodată

Regina, spre deosebire de alte persoane, preferă ca, decât să sară sub duș, să facă o baie de dimineață pentru a o pregăti pentru ziua în curs.

Potrivit autorului regal Brian Hoey, după ce Majestatea Sa se trezește și bea prima ceașcă de ceai a zilei, următorul lucru pe care îl face este să-și facă baie.

Dar, nu își pregătește ea singură baia, ci o femeie de serviciu o face pentru ea pentru a se asigura că este exact pe preferința ei.

Autoarea a explicat în Daily Mail:

„În timp ce Majestatea Sa se bucură de prima ceașcă de ceai, servitoarea ei va merge în baia alăturată pentru a pregăti baia, care trebuie să fie exact la temperatura potrivită: testată cu un termometru cu carcasă de lemn, și nu mai mult de șapte centimetri de apă”.

În timp ce ea se bucură de baie, menajera ei, Angela Kelly, îi pregătește ținuta Reginei și, odată ce își termină baia, Majestatea Sa se îmbracă și își aranjează părul, pentru a se pregăti pentru micul dejun la ora 8:30.

De ce preferă Regina băile lungi și nu dușul

Dar de ce regina ar prefera o baie lungă în locul unui duș rapid? Ei bine, autorul Craig Brown, care a scris Ma’am Darling: 99 Glimpses of Princess Margaret, a oferit odată un răspuns.

El a spus:

„ (Margret) Ea a făcut întotdeauna o baie pentru că, atât ea, cât și alți membri ai familiei regale cred că „dușurile sunt pentru oamenii care se grăbesc pe ușă să se ducă la muncă”. Cu toate acestea, nu doar Regina are cerințe specifice când vine vorba de băi.

Fostul majordom Paul Burrell, care a lucrat îndeaproape cu Prințesa Diana și familia ei în anii 1990, a dezvăluit rutina Prințului Charles în documentarul Amazon Prime Serving the Royals: Inside the Firm.

El a spus în documentar:

„Temperatura apei trebuie să fie doar călduță, iar cada doar pe jumătate plină”.

Fostul majordom a mai adăugat că dopul de baie trebuie să fie orientat într-o anumită direcție, prosopul de baie trebuie aranjat după gustul lui, iar lenjeria nu poate avea nici o cută.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI