06 mart. 2023 | 13:00

Nou scandal în lumea fotbalului! ”M-am încuiat în baie, iar el a bătut în ușă. Am plecat plângând”

Monden
Nou scandal în lumea fotbalului! ”M-am încuiat în baie, iar el a bătut în ușă. Am plecat plângând”
Nou scandal în lumea fotbalului?

Mai mulți fotbaliști au primit de-a lungul timpului acuzații grave de viol sau agresiuni fizice ori verbale la adresa unor doamne și domnișoare din viața lor. Din păcate, scandalul continuă cu mărturiile modelului Tatiana Kisiel, care a relatat un episod nefericit petrecut în timpul unei petreceri la care au participat mai mulți sportivi cunoscuți. Ce s-a întâmplat cu tânăra?

Scandal în lumea fotbalului: mărturiile unui model. ,,Am plecat plângând”

Numeroși fotbaliști din zilele noastre au fost de-a lungul timpului acuzați de viol, agresiuni verbale sau fizice. Chiar partenerele acestora sau unele domnișoare care își doreau relații cu ei au venit cu mărturii incredibile. Tatiana Kisiel a relatat un episod nefericit care a avut loc de curând în timpul unei petreceri date pentru anumiți fotbaliști.

În timpul acesta, Dani Alver a fost arestat la Barcelona pentru agresiune sexuală, iar Achraf Hakimi, fundașul marocan al lui PSG, este anchetat pentru viol. Tatiana a avut și ea curaj să își spună povestea și să mărturisească faptul că a avut o experiență neplăcută la un eveniment.

„Am plecat plângând de acolo și, evident, nu m-aș mai întoarce la o petrecere a fotbaliștilor. Băieții erau aroganți și proști, precum 90 la sută dintre fotbaliști.

Când am ajuns acolo, primul lucru pe care l-au făcut a fost să mă roage să-mi las telefonul la recepție, lucru pe care eu nu l-am făcut pentru că nu aveam de gând să stau într-un loc închis, fără ferestre și fără să pot comunica. Nu am avut deloc încredere în ei”, a afirmat Tatiana Kisiel, potrivit Marca.

,,M-a văzut și a început să mă urmărească”

Ulterior, tânăra a oferit mai multe detalii și a mărturisit că a așteptat alături de aproximativ alte 50 de femei sosirea jucătorilor. Ea a înregistrat atunci dialogul violent dintre un fotbalist și o fată, fiind urmărită în baie și amenințată până la ștergerea filmării respective.

„Eram aproximativ 50 de femei acolo așteptând sosirea jucătorilor și mi-aș fi dorit să nu fi venit, pentru că petrecerea a fost mai bună fără ei. În drum spre baie am întâlnit un fotbalist care striga la una dintre fete și am început să înregistrez.

M-a văzut și a început să mă urmărească. M-am încuiat în baie, iar el a bătut în ușă până când m-a convins să ies și să șterg înregistrarea video”, a mai mărturisit ea.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de euro
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
UNGURII ne dau lecții. Cum ne face Ungaria de rușine. Situația e dramatică
Capital.ro
Domeniul în care ”se câștigă foarte bine în România”. Simona Bucura Oprescu explică
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! MODELUL pentru RECALCULARE de la Casa de PENSII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro