Nou incendiu pe Calea Rahovei. Ce a început să ardă din senin, oamenii abia mai vedeau VIDEO

Nou incendiu pe Calea Rahovei. Ce a început să ardă din senin, oamenii abia mai vedeau VIDEO
Nou incendiu pe Calea Rahovei.

Un nou incendiu a izbucnit pe Calea Rahovei. Potrivit relatărilor de la fața locului, două tramvaie au ars, iar fumul gros le-a creat probleme trecătorilor.

Nou incendiu pe Calea Rahovei

Reporterul Playtech.ro, martor al evenimentului, a relatat amănunte de la fața locului:

”Au ars 2 tramvaie în fața mea. Mă înecam cu fum. Au căzut firele de curent care ardeau… pe niște persoane. E intersecția plină de Salvări și Pompieri la Piața Rahova”.

De altfel, mașina de pompieri a fost surprinsă și în video-ul de mai jos.

Incendiul a izbucnit într-o intersecție aglomerată din cartierul bucureștean Rahova, iar cauza ar fi fost un cablu subteran de energie electrică, care a luat foc.

Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime. Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca o mașină parcată în apropiere să ia foc. Pompierii au rămas în zonă în așteptarea reprezentanților companiei de electricitate.

Un alt incendiu produs în cartierul Rahova, săptămâna trecută

Amintim că săptămâna trecută, tot miercuri, un incendiu puternic, cu degajări mari de fum, a izbucnit la un bloc tot de pe Calea Rahovei, din București.

Blocul era de zece etaje și era în curs de reabilitare termică. Intervenția a fost una dificilă. O femeie a avut nevoie de îngriiri medicale și ajuns la spital după ce s-a intoxicat cu fum. De asemenea, doi pompieri au ajuns și ei la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale.

Conform ISU, au fost evacuați 38 locatari, dintre care șapte au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Primarul sectorul 5 din București convocase o ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, și a spus că 24 de apartamente au fost afectate de incendiul de pe Calea Rahovei. 19 persoane, între care 14 adulți și 5 copii, au fost cazate la hotel miercuri.

„Sunt persoane care au fost afectate, sunt persoane care astăzi nu mai pot locui până la remedierea apartamentelor în acele condiții, iar noi, ca autoritate locală (…) vrem să venim în sprijinul lor. (…) Noi i-am dus deja și i-am cazat la un hotel din București. Va dura până când vom începe remedierea fațadelor și lucrările care au fost afectate”, spunea primarul Sectorului 5.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI