Incendiu cu victime într-un bloc din Reșița. Mai mulți locatari, transportați la spital VIDEO

Incendiu cu victime într-un bloc din Reșița. Mai mulți locatari, transportați la spital VIDEO
Incendiu cu victime într-un bloc din Reșița

Alertă într-un bloc din Reșița, acolo unde un incendiu uriaș a izbucnit de la uscătoria imobilului. Mai mulți locatari speriați au sunat imedat la 112, iar în cel mai scurt timp au intervenit mai multe autospeciale de stingere. Din păcate, mai mulți locatari au fost intoxicați cu fum si au necesitat transportul la spital.

Printre victime au fost și persoane imobilizate la pat

Potrivit ISU Caraș-Severin, șapte persoane au fost evacuate din bloc, dintre care, două se aflau imobilizate la pat. Cinci locatari au fost transportați la spital după ce s-au intoxicat cu fum, dar fin fericire, starea lor este stabilă. La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe și autospeciale de stingere, focul fiind lichidat după zeci de minute.

„Şapte persoane au fost evacuate de pompierii militari (2 fiind imobilizate la pat, la et. 9 si 5). Cinci persoane au fost transportate la spital, fiind intoxicate cu fum, dar nu în stare gravă”, a transmis sursa citată.

Vezi imagini video de la fața locului:

Casă cuprinsă de flăcări după ce a fost lovită de trăznet

Vremea rea face ravagii în toată țara, iar anumite fenomene meteorologice provoacă adevărate tragedii, Cel mai recent exemplu este un incendiu izbucnit în această dimineață în comuna Tetoiu după ce o casă a fost lovită de trăznet.

La scurt timp, aceasta a fost cuprinsă de flăcări și distrusă o mare parte din locuință. Potrivit informațiilor transmise de pompieri, a fost nevoie de trei ore pentru ca focul să fie lichidat.

“Până la stingerea incendiului au ars : structura din lemn a acoperișului pe circa 60 mp, tavanul și bunurile aflate la mansardă. După mai bine de 3 ore, incendiul a fost lichidat.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unei descărcări electrice din atmosferă (trăznet)”, potrivit ISU Vâlcea.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de stingere care au găsit locuința cuprinsă de flăcări, arzând generalizat.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI