Norvegienii, supărați pe copiii românilor de la meciul România – Norvegia. Ce spun despre atmosfera de pe stadion

Norvegienii, supărați pe copiii românilor de la meciul România – Norvegia. Ce spun despre atmosfera de pe stadion
Meci Norvegia-România. Norvegienii, supărați pe copiii românilor. Ce i-a deranjat atât de tare?

Norgevienii, foc și pară! Ce nu le-a convenit la copiii românilor care au participat la meciul România-Norvegia de ieri? Amintim că ieri, pe Arena Națională, nu mai puțin de 27.000 de copii i-au încurajat pe fotbaliștii români. Ce a scris presa din străinătate despre acțiunile micuților?

Norvegienii, supărați pe copiii românilor

Ieri, 15 cotombrie, nu mai puțin de 27.000 de copii au creat o atmosferă surprinzătoare pe Arena Națională. Din păcate, pe cât de frumos și special li s-a părut românilor momentul, pe atât de deranjant a fost tot pentru norvegieni. Cei de la Dagsavisen au subliniat faptul că zgomotul creat de micuții care au susținut cum au putut ei mai bine tricolorii a fost exagerat.

Cei 27.000 de copii au susținut cum au știut ei mai bine jucătorii de fotbal și au cântat cu drag imnul României, moment care i-a emoționat vizibil pe tricolori. Aceștia au venit echipați ca la carte, cu steaguri, fulare și s-au pictat și pe față în culorile tricolorului.

Norvegienii, supărați de atitudinea copiilor de la meciul România-Norvegia
Norvegienii, supărați de atitudinea copiilor de la meciul România-Norvegia

Ce au spus despre atmosfera de la meciul România-Norvegia?

Din păcate, susținerea micuților pentru echipa României de fotbal a fost o bilă neagră pentru țară din partea norvegienilor, care s-au plâs de… zgomot.

„Ar fi trebuit să fie tribune goale și liniște completă. În schimb, Norvegia a fost surprinsă de o atmosferă haotică deja din timpul încălzirii. Copiii care au umplut stadionul au acaparat tot sunetul din scaunele lor. Chiar înainte ca echipele să se încălzească și ca iarba să fie udată, nivelul de zgomot era la fel de mare ca în timpul unei faze dramatice dintr-un meci captivant. Lars Lagerback poate să uite de ideea unei comunicări ușoare cu jucătorii săi în meciul din calificări împotriva României. A spus și el că este un avantaj pentru ei [România], decât să joace cu tribunele goale”
Dagsavisen

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI