Cu ce se ocupă băieţii lui Leonard Doroftei. Unul dintre ei a ajuns milionar, afacerea în care şi-a investit toţi banii

Cu ce se ocupă băieţii lui Leonard Doroftei. Unul dintre ei a ajuns milionar, afacerea în care şi-a investit toţi banii

Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei a ajuns milionar în Canada, după ce a investit banii la bursă. A fost primul din familie care a decis să plece din țară, iar acum Adrian Doroftei este un antreprenor de succes.

Adrian Doroftei este milionar în Canada

Adrian a fost primul din familie care a decis să părăsească România pentru a-și construit o viață mai bună. A plecat în Canada pentru a urma Facultatea de Drept. În timp ce studia s-a angajat la o companie aeriană, unde câștiga foarte bine, însă și-a dorit mai mult de la viață, așa că s-a apucat de afaceri. A investit banii în bursă, devenind milionar.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream”, a declarat Adrian Doroftei.

Toată familia Doroftei s-a mutat în Canada

Tatăl și mama lui Adrian au plecat și ei în Canada, deoarece au fost tratați cu lipsă de respect de autorități, așa că eu decis să părăsească România și să înceapă din nou o altă viață.

„Părinții mei au plecat din România cu un gust amar, pentru că altfel nu ar fi plecat. Părinții mei au venit primii cu sora mea, Vanesa. Apoi a venit și fratele meu Alex”, a mai declarat fiul cel mare al lui Leonard Doroftei.

Acum nu mai duce lipsă din punct de vedere financiar, însă Adrian a rămas un om modest. Este departe de România, însă vrea să investească aici, să ajute poporul român. Locuiește cu părinții lui în Canada și nu cheltuie banii pe lucruri inutile.

Urmăriți Playtech.ro și pe