18 apr. 2022 | 23:26

Nominalizări surprinzătoare la Survivor România. Tigrii au ales veriga cea mai slabă din trib

Monden
Nominalizări surprinzătoare la Survivor România. Tigrii au ales veriga cea mai slabă din trib
Pe cine au nominalizat spre eliminare Tigrii de la Survivor Romania 2022

Jocul de imunitate de luni, 18 aprilie, a fost pierdut de către echipa Tigrilor. Concurenții din echipa albastră au fost învinși de Vulturi, cu scorul de 8 la 7, după o ștafetă extrem de grea. În consiliul de nominalizare, albastri au fost nevoiți să se voteze. Cine sunt cei trei Tigri în pericol de eliminare.

CRBL a părăsit Survivor România, din considerente medicale

Meciul de luni seară pentru imunitate a fost câștigat de Vulturii. Echipa roșie a reușit să evite consiliul de nominalizare, dar l-a pierdut pe CRBL.

Din cauza problemelor de sănătate pe care le are de aproximativ 3 săptămâni, artistul a primit vestea ca un fulger, aceea că va fi descalificat pe considerente medicale. Cu lacrimi în ochi, CRBL și-a luat rămas bun de la toți concurenții de la Survivor 2022.

Daniel Pavel a făcut anunțul plecării lui CRBL, chiar înainte de consiliul de nominalizare al Tigrilor. Toți cei prezenți au fost șocați, iar nominalizările au fost reluate după plecarea artistului.

Cine sunt cei 3 Tigri nominalizați spre eliminare

După ce au pierdut jocul de imunitate de la Survivor România 2022, Tigrii au fost nevoiți să se voteze între ei. Relu Pănescu a fost nominalizat de către colegii săi de trib, antreprenorul de 50 de ani fiind alegerea colectivă a echipei albastre.

„Votul meu este strict sportiv. Îl respect, l-am cunoscut, am fost în exil. Are un caracter frumos, l-am ascultat. Mi-a arătat că a fost la fel de la început până la final. Relu”, a mărturisit TJ Miles.

„Ce ciudat este, pentru a treia oară în 3 luni să scriu un nume”, a spus Ștefania.

Reacția lui Relu Pănescu, după ce a fost votat aproape în unanimitate

Relu Pănescu și-a exprimat regretul față de plecarea lui CRBL și a mărturisit că nu este surprins de faptul că a fost votat spre eliminare.

„Aș vrea să spun că am fost surprins de faptul că, în această seară, a plecat CRBL. Îi doresc multă sănătate. Nu sunt surprins de votul colectiv, mă așteptam.

În momentul de față, niciunul din cei din echipa Tigrilor nu merită să plece acasă. Sunt convins că pot să arăt multe, îmi doresc să duc Survivor până la capăt. Vreau să mulțumesc celor care au încredere în mine și mă susțin.

Cei de acasă sunt suverani, ei decid când noi părăsim competiția. Nu voi contesta decizia lor”, a mărturisit Relu Pănescu, nominalizarea colectivă a echipei.

Pe cine a nominalizat Oana Ciocan

Oana Ciocan și Alexandru Nedelcu au câștigat colanurile de imunitate și au fost nevoiți și ei, la rândul lor, să ofere un nume la consiliu. Frumoasa brunetă a nominalizat-o pe Mari Fica.

„Nimeni nu merită asta, dar trebuie să o fac. Votul meu merge către o persoană care e ca un tanc rusesc. A evoluat atât de tare și din zi în zi va deveni tot mai bună.

Îmi pare rău că fac asta, dar este un joc. Știu că noi toți nu o luăm personal și am înțeles unde suntem. Votul meu merge către Mari.”, este motivarea Oanei Ciocan, purtătoarea de colan de imunitate personală.

Mari Fica, accidentare cumplită la Survivor 2022

Mari Fica a trecut prin momente cumplite în cadrul jocului de imunitate de luni, 18 aprilie. Atleta a leșinat după ce unul dintre butoaiele de pe traseu a lovit-o în moalele capului. Concurenta din tribul Tigrilor a mărturisit că nu își dorește să părăsească Survivor.

„Oana este un om care m-a inspirat de când am ajuns aici. Mi-a dat exemplu situația ei când a ajuns aici. Mi-a dat încredere, ea și echipa. Legat de nominalizare, o să fiu sinceră ca data trecută. Eu chiar am renunțat la competiții pentru că îmi doream să fiu la Survivor.

Îmi place mult, o să învăț multe, deja am făcut-o. Pentru că e greu, eu îi respect pe toți de aici. Simt că am evoluat și pot mai mult. Vreau și îmi doresc să rămân.

Cei de acasă probabil au văzut și mă vor ajuta să rămân mai departe. Dacă nu, sunt fericită să plec din această echipă. Chiar îmi doresc să rămân”, a spus Mari, nominalizarea Oanei Ciocan.

Pe cine a votat Alexandru Nedelcu

Alexandru Nedelcu l-a nominalizat, la rândul său, pe TJ Miles. Purtătorul colanului de imunitate personală și-a motivat alegerea, spunând că nu-și poate vota coechipierii care i-au fost alături încă din primele zile la Survivor 2022.

„Nu este râsul meu. Mereu mă întrebam ce simte Elena când poartă colanul de imunitate. Se pare că azi am aflat, nu cred că se simțea prea bine. Mi-am dorit să câștig colanul pentru că nu vreau să plec acasă, să fiu votat. Numele este TJ Miles.

Știu că nu o să o ia personal, nu am nimic cu el, nici el cu mine. Nu pot să dau în Ionuț, Oana sau Ștefania. Cu ei am pornit Survivor din prima zi, cu ei am mâncat din aceeași oală. De 3 săptămâni i-am adoptat pe cei doi în Războinicii și Tigrii.

Mă înțeleg bine cu TJ, am învățat multe de la el. Sper să o fac în continuare. Sper să nu o ia personal, așa facem noi. Spunem pe față, nu o luăm pe ocolite. Acesta e votul meu”, a spus și Alex Nedelcu, purtătorul de colan de imunitate.

TJ Miles a primit nominalizarea cu fruntea sus

„Văd nominalizarea ca… ce caracter are Nedelcu. Nu am cum să mă supăr, are caracter loial. Așa as fi făcut și eu. Relu are dreptate, nimeni nu merită să plece acasă. Trebuie să ne votăm, nu e personal. A votat loial. Aș fi făcut la fel, să fim sinceri. Nu am nimic personal.

Pur și simplu nu vreau să plec acasă. Sunt aici, ca Mari, într-un loc perfect. Rup traseul. Mă simt puternic, apt, nu am dormit că a plouat. Dar sunt bine rău. Oamenii de acasă vor vedea și știu că mă vor ține.

Dacă nu mă votează, nu am nimic personal cu Nede. Ne vedem acasă, chiar și cu CRBL, la București. Nu ne judecăm, ăsta e jocul. Fiecare trebuie să plece. Iubesc Survivor, m-a învățat multe. Nu mai am emoții că am fost nominalizat, îmi dă voie să vorbesc cu publicul.

Sunt un om asumat, pun pe primul loc loialitatea, respectul. Vreau să continui pentru că mai am multe de învățat, de arătat. Vreau șansa celor de acasă, dacă ei consideră că o merit”, a mărturisit TJ Miles, nominalizarea lui Alex Nedelcu.

PlaySport
SUNT IMAGINILE PE CARE LE VREA ȘTERSE de pe net! Fosta lui Clooney și Vieri se iubește cu un român cu 15 ani mai tânăr! A fost prinsă GOALĂ pe terasă
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Cancan.ro
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Stirile PROTV
Trupul șoferului a fost secționat și a murit pe loc. Cum s-a produs tragedia de pe A1. „Venea cu viteză foarte mare un BMW”
Romania TV
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Capital.ro
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
EVZ.ro
Greșeala care îi costă scump pe șoferi. Amenda este uriașă
Adevarul
8 obiceiuri care te fac să îmbătrânești mai repede. Ai putea trăi cu 20 de ani mai mult
BZI.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Spynews.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro