Eliminare dorită de Vulturii la Survivor România 2022. Au încercat de săptămâna trecută să îl trimită acasă

Eliminare dorită de Vulturii la Survivor România 2022. Au încercat de săptămâna trecută să îl trimită acasă
Survivor România 2022: eliminare incredibilă

Survivor România i-a surprins edițiile trecute pe fani cu decizia de a separa concurenții rămași în două echipe cu numele: Tigrii și Vulturii. Telespectatorii și-au ales din nou preferații și așteaptă nerăbdători să afle cine va pune mâna pe marele premiu. Eliminarea din această seară este o surpriză pentru cei care îl adoră pe unul din sportivi. Un membru din tabăra Vulturilor urmează să părăsească proiectul care se filmează în Republica Dominicană. ,,Necesită mult mai mult timp și alte condiții decât cele pe care competiția Survivor România le așează asupra concurenților”, va anunța Daniel Pavel în timpul ediției.

Survivor România 2022: eliminare dorită de Vulturii

Începe o nouă săptămână plină de tensiune pe teren, dar și în taberele sportivilor. Emisiunea se apropie de final, iar fiecare ediție vine cu emoții uriașe. Daniel Pavel va face anunțul cel mare. Un alt concurent părăsește competiția. 

„Am un anunț extrem de important de făcut. În acestă seară, în acest consiliu, unul dintre voi părăsește Survivor România. Acest concurent se află încă de la linia de start a emisiunii. Acest concurent este CRBL”, este anunțul făcut de Daniel Pavel.

Medicul a decis, după jocul de luni, că artistul nu mai poate continua

Într-o situație delicată se află CRBL, care se află sub supraveghere medicală de câteva zile. Doctorii urmează să îi spună acestuia dacă mai are sau nu posibilitatea de a-și atinge visul și de a ajunge în marea finală.

Desigur că pentru adversarii pierderea unuia din sportivi îi aduce mai aproape de obiectiv. Cu toate astea, fanii fostului cântăreț din trupa Simplu speră ca el să nu se întoarcă acum acasă, ci să mai rămână în Dominicană pentru a demonstra ce poate.

Bărbatul a fost de multe ori subiect de discuție în ambele tabere, iar mulți dintre colegii din fosta echipă a Faimoșilor au susținut că este individualist și că nu știe să lupte în echipă pentru binele comun.

Vedeta cu siguranță se bucură însă că va ajunge din nou alături de soția și fetița sa cu care nu a avut contact luni bune de la începerea show-ului de pe Pro TV. Din păcate, veștile nu au fost deloc bune, iar acesta va ajunge totuși cât de curând în sânul familiei.

,,Necesită părăsirea competiției Survivor România”

”CRBL, te-ai aflat sub supraveghere medicală și sunt tratament pentru o perioadă de timp. Această recuperare așteptată și dorită de toată lumea, de către tine, în special, au crezut cu toții că poate fi încheiată la jocul de mai devreme.

În urma a ceea ce s-a întâmplat la joc, ați putut vedea, medicul a decis după investigații suplimentare că recuperarea ta CRBL necesită mult mai mult timp și alte condiții decât cele pe care competiția Survivor România le așează asupra concurenților.

Altfel spus, recuperarea ta, CRBL, necesită părăsirea competiției Survivor România din motive medicale”, este anunțul surprinzător pe care îl va face Dan Pavel, în această seară, la Pro TV.

CRBL părăsește Survivor România 2022

CRBL, șocat să afle vestea că pleacă. Se pare că, după reacția sa, nici el nu știa ceea ce medicul și echipa producătoare au discutat.

„Nu… Așa cum am zis și azi, am început lupta acum mult timp, alături de Faimoși. Am crezut că azi vin să duc lupta Vulturilor alături de ei, că urmează să îmi revin. Corpul meu nu a fost azi pe traseu, degeaba i-am dat comenzi. Nu m-a ascultat, nu mă simt cel mai bine din lume. Nu mă simt pregătit să plec acasă, mi-am dorit mult să mă joc. Îmi doresc în continuare finala, de a mă bucura de toată experiența Survivor.

Wow! Nici nu pot să îmi imaginez că a fost ultimul meu traseu, ultima mea intrare. Acum este ultimul consiliu alături de toți oamenii aceștia. E trist să plec pe motive de sănătate, mai am de demonstrat. Îmi pare rău că nu am apucat să lupt cu TJ pe traseu, ne doream asta. Realizez că nu mi-a adus atât de mult noroc semnul de pe maiou. Am zis că o să fiu un medic pentru echipă, când are nevoie de el. S-a întâmplat, într-un fel. Acum mă trimit acasă, cumva.

Apropo de acasă, astăzi am câștigat cel mai important joc de comunicare personală. O să mă conectez cu tribul de acasă, o să fie altceva. Dar o să pierd tribul meu și joaca asta frumoasă”, a mărturisit CRBL înainte să părăsească emisiunea.