Nominalizări șocante la Survivor România. 3 oameni propuși spre eliminare

Nominalizări șocante la Survivor România. 3 oameni propuși spre eliminare
Nominalizări la Survivor România 2022. Propunerile pentru Faimoși

Survivor România închide și a doua ediție cu o victorie pentru Războinici. Din păcate, Faimoșii au ajuns la cuțite chiar la consiliul pentru nominalizare. Care sunt cele trei vedete care au ajuns la mâna publicului. Votul a fost deschis!

Survivor România 2022: nominalizări în rândul Faimoșilor

Survivor România a început pe data de 16 ianuarie, iar ediția a doua a fost categoric o surpriză pentru toți telespectatorii. Nimeni nu se aștepta ca tensiunile să își facă apariția chiar atât de devreme. Concurenții au nervii întinși la maximum și se pare că taberele s-au format deja în rândul vedetelor.

Echipa Războinicilor pare că funcționează mai bine, deși și Elena Matei s-a plâns de coechipierii săi. Cu toate astea, pe teren reușesc să se mobilizeze și să vină acasă cu recompense de care au mare nevoie.

Consiliul de eliminare alături de Daniel Pavel a adus acuzații grave la adresa luptătorului. Colegii de insulă susțin că Zmărăndescu l-a înjurat pe TJ Miles, iar Laura Giurcanu a fost cea care a adus în prim-plan aceste mărturii dure.

Mulți l-au votat însă și pe CRBL pentru că nu a reușit să ajute echipa și să aducă puncte, dar și pentru că este egoist, spun aceștia. Telespectatorii au fost șocați de nominalizări și majoritatea nu consideră că cei trei sunt cei mai slabi din competiție.

„Mă așteptam! Probabil sunt considerată veriga slabă”

  • Mărturiile celor trei la consiliu:

Cătălin Zmărăndescu: „Nu este o surpriză, eram sigur de ce se va întâmpla pentru că eu nu intru în gașca lor. Își asumă până la capăt ce a spus, e problema lui. Dacă e să plec, plec acasă cu capul sus.”

Roxana Ciuhulescu: „Mă așteptam! Probabil sunt considerată veriga slabă din cauza accidentărilor pe care le am și a faptului că port orteze. Să știi că sunt liniștită și dacă rămân și dacă plec acasă. Dacă publicul o să mă dorească în competiție, am să rămân să mulțumesc. Dacă nu, mă voi întoarce la familie.”

Xonia: „Nu sunt surprinsă că Elena m-a votat. Vreau să mulțumesc echipei că vede mai departe de punctele pe care nu le-am luat până acum. Eu văd ceea ce pot și că sunt sportivă. Trebuie să lucrez la îndemânare pentru că este punctul meu slab, dar se poate lucra și îmbunătăți. Nimeni nu o să mă întreacă după ce depășesc asta. Îi rog pe cei de acasă să aibă încredere că pot și să vadă în mine ce văd colegii mei.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI