Faimoasa de la Survivor România care a sărit la bătaie: ‘Te distrug’

Faimoasa de la Survivor România care a sărit la bătaie: ‘Te distrug’
Tensiuni la Survivor România: o Faimoasă sare la bătaie

O celebră vedetă din echipa Faimoșilor a sărit la bătaie în proba de azi. Competiția a început, iar cei care au acceptat provocarea din Dominicană vor să atingă din ce în ce mai des victoria alături de coechipieri. Ce s-a întâmplat după ce au ieșit din teren?

Survivor România 2022: o Faimoasă a sărit la bătaie

Tensiunile dintre echipe deja se fac simțite, mai cu seamă după seara grea de care au avut parte în special Faimoșii. Cei din echipa roșie au rămas fără foc și fără posibilitatea de a-și face traiul mai ușor pe insulă. Din păcate, noaptea albă a vedetelor le-a făcut să trăiască jocul mai intens și să uite de amiciții.

Alexandra Duli și Elena Chiriac au ajuns la cuțite după ce Războinica a adus un punct. Tânăra care a devenit cunoscută la emisiunea ‘Ferma orășeni vs. săteni’ a clacat după pierderea sa și i-a strigat colegei de insulă: ‘Te distrug!’, semn că este foarte supărată de cele petrecute.

Cea din urmă este cunoscută pentru forța sa psihică și pentru modul în care se răzbună într-un astfel de joc, având și experiența probelor de putere și concentrare de la Fermă. Tinerele se pare că și-au propus să îi uimească pe cei cu care joacă și așteaptă un nou traseu împreună.

„Am așteptat cu atâta poftă și aștept să-i fac praf!”

Elena plecase de acasă cu o promisiune pentru fanii ei și cei care iubesc echipa Faimoșilor. Concret, sportiva a declarat că abia așteaptă să îi facă praf pe cei care îi vin în cale. Cei care o cunosc de la reality show-ul dirijat de Mihaela Rădulescu știu că ea se va ține de cuvânt și speră să iasă triumfătoare și din această competiție.

„Poate supraviețuirea cu colegii mei va fi dificilă! De asta mă tem puțin. Sunt foarte pregătită mai ales fizic! Am așteptat competiția cu atâta poftă și aștept să-i fac praf.

De taekwondo aveam nevoie, iar modelling-ul era o pasiune care m-a ajutat să ajung să ajung la un nivel mult mai înalt de incredere de sine”, a mărturisit Elena înainte să ajungă în Republica Dominicană.

  • Echipe

Cei 12 FAIMOȘI care au pornit la drum sunt: Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

Cei 12 RĂZBOINICI care participă la Survivor România 2022 sunt: Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI