Nominalizare surprinzătoare la Survivor România 2023. Cine sunt concurenții în pericol de eliminare

Nominalizare surprinzătoare la Survivor România 2023. Cine sunt concurenții în pericol de eliminare
Nominalizare surprinzatoare la Survivor 2023

Victorie pentru echipa Faimoșilor în cadrul ediției de marți, 24 ianuarie, de la Survivor România 2023. Tribul roșu a câștigat jocul pentru imunitate, trimițându-i pe Războinici să se nominalizeze între ei. Cine sunt cei trei concurenți în pericol de eliminare.

Războinicii au pierdut jocul pentru imunitate de la Survivor

Războinicii au pierdut al treilea joc pentru imunitate și șansa de a avea parte de un consiliu liniștit la Survivor România 2023. Faimoșii i-au învins pe cei din tribul albastru cu scorul de 10 la 6, motiv pentru care Războinicii au fost nevoiți să se lupte pentru colanul de imunitate.

Alin Chirilă și Alexandra Porkolab au reușit să câștige imunitatea individuală, în timp ce restul concurenților au intrat la votul colectiv.

Andrei Krișan și-a uimit coechipierii atunci când a mărturisit, în consiliul de nominalizare, că motivul principal pentru care Războinicii ar fi pierdut ultimele trei jocuri consecutive ar fi lipsa de motivație din partea colegilor săi.

Citește și Concurenta de la Survivor România 2023 care s-a iubit în secret cu un milionar. I-a făcut cadou şi o maşină de lux

Andrei Neagu, nominalizarea colectivă a Războinicilor

În ceea ce privește nominalizarea colectivă a grupului, Războinicii l-au votat pe Andrei Neagu, propunându-l spre eliminare, din considerente sportive.

„Sunt intr-un deja-vu. Îmi păstrez zâmbetul și energia bună. Nu e un loc în care vreau să mă aflu acum. Nu sunt de acord cu Andrei Krișan, chiar sunt o persoană motivată.

Sunt asumat pentru tot ce am făcut și voi face. E greu, dar am încredere. Învăț din greșeli. E un joc, asta este. Trebuie să le arăt tuturor că merit să fiu aici.”, a declarat Andrei Neagu la Survivor.

Alin Chirilă l-a nominalizat pe Răzvan Danciu

„Sunt învăluit de emoții pozitive și negative. Sunt fericit ca am castigat acest colan, dar sunt trist pentru ca trebuie sa fac o alegere care nu-mi va placea deloc. Voi merge pe criteriul sportiv. Sper să nu o ia personal și alegerea mea va fi către Răzvan”, a declarat luptătorul.

Răzvan Danciu este votat pentru a doua oară, pentru a fi eliminat.

„Primesc destul de bine nominalizarea. Țin minte prima zi în care am venit, am venit să trăiesc cât mai multe etape. Am trăit și înfrângeri, am fost și în exil.

E o mare realizare că am ajuns aici și nu am de ce să mă oftic, pentru că știu că nominalizarea lui e pe bune, e motivată. Mă las pe mâna publicului, că este suveran.”, a declarat Răzvan Danciu la PRO TV.

Citește și Vica Blochina, moment departe de ochii lumii cu un coleg de echipă, la Survivor 2023. Vedeta a recunoscut ce o frământă: „Rămâne cum am vorbit”

Alexandra Porkolab a votat-o pe Codruța Began

„A fost prima dată când am încercat să îi analizez mult mai în amănunt pe Faimoși. Ei m-au ajutat, într-un fel, să iau decizia de astăzi, pentru că am analizat strategia lor de joc și alegerile pe care le-au facut in competitiile cu noi.

Criteriul pe care voi face nominalizarea va fi cel sportiv si tot ce pot să spun este că îmi pare rau că treubuie să fac asta. E un om pe care-l respect foarte mult, de la care am învățat niște lucruri. Nominalizarea mea va fi Codruța.”, a explicat blondina în Consiliu.

Codruța Began se află, și ea, la a doua nominalizare

„Am adus două puncte la joc, dar probabil se uită aceste puncte într-un meci pe care-l pierzi. Nu consider că sunt cea mai slabă din punct de vedere sportiv. Eram resemnată și împăcată la ultimul consiliu, acum nu mai e așa. Îmi doresc să rămân, vreau să arăt tot ce pot. Ne antrenăm și ne intrăm în mână. Puțin noroc îmi trebuie.”, a spus Codruța.

Urmăriți Playtech.ro și pe