02 mai 2022 | 23:19

Nominalizare șocantă la Survivor România. A fost votată deși este una dintre cele mai bune concurente

Monden
Nominalizare șocantă la Survivor România. A fost votată deși este una dintre cele mai bune concurente
Nominalizare șocantă la Survivor România. Un alt concurent va pleca în ediția din 3 mai

Fanii emisiunii ,,Survivor România” au rămas fără cuvinte când au văzut concurentul votat spre eliminare. Este vorba despre o sportivă care se află în topul celor mai buni participanți din întreaga competiție. Puțini au înțeles gestul unor coechipieri. Ediția de 3 mai va trimite încă un Supraviețuitor acasă. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare nominalizarea cu surprize din proiectul din Republica Dominicană.

Survivor România 2022: nominalizare neașteptată

Tigrii au pierdut din nou duelul de nominalizare, iar Vulturii au ieșit triumfători din teren cu 10-6. În ediția de 3 mai urmează o eliminare șocantă la Survivor România. Doi din echipa adversă au obținut cei mai buni timpi pe traseu.

Mai exact, este vorba despre Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu, sportivi care au câștigat imunitate. Votul colectiv l-a adus pe TJ Miles în prim-plan, după ce a fost votat de trei persoane din competiție.

La voturile individuale, Ionuț Popa a votat-o pe Mari Fica și Alexandru Nedelcu pe Oana Ciocan. Surpriza serii a fost numele ales de Nedelcu, mai cu seamă că el este prieten bun cu sportiva din urmă.

De asemenea, tânăra care a intrat mai apoi în show este una din cele mai bune de la feminin. În ediția de mâine seară va fi eliminat unul dintre: TJ Miles, Mari Fica și Oana Ciocan. Mulți l-au văzut pe celebrul personaj de pe Tik Tok câștigătorul acestei emisiuni. Cu toate astea, există și unii fani care susțin că el și-a pierdut puterea de luptă și speranța.

Ce spun nominalizații la eliminare

„Mă așteptam la orice, suntem puțini oameni. Doi au imunitate, nu pot zice că nu mă așteptam la orice. La jocul de imunitate nu am adus punct și de aia mă așteptam. Oricum suntem puțini. Nici Nede nu a avut o problemă adevărată. A plecat Relu, am început să câștigăm, acum iar pierdem. Nu cred că asta decide cine pleacă acasă. Evoluția mea nu a ajuns la potențialul ei, mai am încă de arătat. Nu suport când Vulturii dansează în jurul meu”, a spus TJ Miles, nominalizarea colectivă a tribului.

„Am încercat să fac o analiză a jocurilor, a mea și a colegilor. Cred că trebuie să învățam de la joc la joc ce este în prezent, la cald. E important să înveți, să înțelegi că o pierdere te face mai bun. Toți sunt la fel de motivați, trebuie să fim mai atenți la detalii pe care le omitem din graba de a aduce punct. Ne putem retresa, oricine pleacă, grupul rămâne puternici. Înfrângerea asta ne va aduce cu picioarele pe pământ. Știam că voi fi nominalizată, ca la Faimoși. Am evoluat și sunt mai bună, mi-am adus aportul. Nu am ce să fac, îmi asum. Îmi doresc mult să rămân”, a spus Mari, nominalizarea lui Ionuț Popa.

„Știam că voi fi nominalizată, în locul lui aș fi făcut la fel. Nu sunt supărată pe el sau pe oricine. Nu mai e cazul. Mă doare că sunt cu un pas spre România, dar nu vreau. Vreau să rămân în Dominicană. Tot ce am trăit a început ca o glumă, dar visul meu s-a îndeplinit. Am de gând să trag tare. Vom rezolva problemele, suntem deștepți. Am învățat multe, în viața reală nu aș fi putut”, a spus Oana Ciocan, nominalizarea lui Alexandru Nedelcu.

,,Vreau să vă mulțumesc pentru o experiență de viață”

Alexandra Duli a fost cea care a părăsit anterior competiția din Republica Dominicană. Majoritatea fanilor show-ului s-au bucurat când au aflat acest lucru pentru că susțineau că sportiva se implică prea mult în scandaluri și nu dă totul pe teren. Unii dintre ei nu o vedeau ajungând în marea finală, iar soarta se pare că a decis la fel.

„Vreau să vă mulțumesc pentru o experiență de viață! Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența, chiar dacă mă așteptam. Nu am niciun regret. Am fost eu… 100%. Guralivă, nebună… Vă iubesc pe tot”, a declarat fosta concurentă care s-a aflat în joc încă de la început.

Oana Ciocan spune: ”Îmi pare rău că a plecat (n.r. Alexandra Duli). Nu am dormit bine”, iar Ștefania va admite că s-a emoționat foarte tare: ”Când a zis numele ei, direct am plâns…”, au zis fetele din echipa ei după ce au auzit vestea că aceasta va părăsi concursul.

Parteneri
Cine a prins buchetul de mireasă la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
Redactia.ro
Sucul bogat în vitamina A care te va ajuta să scapi complet de petele de pe față
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Wow, ce apariție! Mama Monicai Bîrlădeanu a dat o lecție de stil și rafinament la nunta fiicei sale. Minodora Tătăruşanu a avut două ținute de Oscar la pretențiosul eveniment ș
Unica.ro
Ce s-a întâmplat între Diandra și Andrei de la Insula Iubirii în baie
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
Elena Udrea l-a fermecat. S-a aflat acum adevărul despre Băsescu și blonda de la Cotroceni
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
RĂSTURNARE în CAZUL ȘOȘOACĂ! CCR a ANUNȚAT EXACT
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce etnie are Valeriu Gheorghiță, de fapt. Puțin știu acest detaliu despre soțul Monicăi Bîrlădeanu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro