Câte mii de euro a încasat Alexandra Duli la Survivor România. Are contul bancar plin acum

Câte mii de euro a încasat Alexandra Duli la Survivor România. Are contul bancar plin acum
Cati bani a primit Alexandra Duli pentru participarea la Survivor

Alexandra Duli a plâns cu lacrimi amare în ediția de marți, 26 aprilie, de la Survivor România 2022, după ce prezentatorul Daniel Pavel i-a rostit numele în cosniliul de eliminare. Câți bani a primit fosta Războinică pentru participarea sa în cele 15 săptămâni ale competiției.

Câți bani a câștigat Alexandra Duli la Survivor 2022

Marți, 26 aprilie, Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor România 2022, după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Concurenta din tribul roșu al Vulturilor a fost nominalizată de Alex Delea în cadrul consiliului de nominalizare de luni, 25 aprilie.

Deși nu a primit suficiente voturi din partea publicului pentru a rămâne în concurs, Alexandra Duli s-a bucurat de o ultimă recompensă la jocul de comunicare, pe care l-a câștigat alături de echipa ei în ediția de marți, 26 aprilie.

De asemenea, fosta Războinică a încasat o sumă frumoasă de bani pentru participarea sa în cadrul concursului. Mai exact, Alexandra Duli ar fi primit o mie de euro pentru fiecare săptămână în care a rezistat în Republica Dominicană.

La un calcul simplu, pentru cele 15 săptămâni de Survivor 2022, în conturile bancare ale Alexandrei Duli ar fi intrat 15.000 de euro. Relu Pănescu a primit 13.000 de euro pentru cele 13 săptămâni de competiție.

Mesajul Alexandrei Duli pentru foștii Războinici

Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor România 2022, după ce prezentatorul emisiunii a anunțat faptul că ea este cea care părăsește competiția din jungla dominicană.

„Aventura Survivor România, acest carusel se încheie în această seară pentru unul dintre voi, concurentul care a primit cele mai puține voturi este Alexandra Duli”.

„Vulturul” a izbucnit în lacrimi și și-a exprimat regretul față de plecarea sa. La final, le-a transmis un mesaj emoționant foștilor săi colegi din echipa Războinicilor. Duli le-a spus tuturor că le va simți lipsa și îi așteaptă acasă, cu prăjituri.

„Știam. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru o experiență de viață și celor de acasă care au crezut în mine. Nu știu ce să zic, îmi pare foarte rău chiar dacă m-am așteptat, nu am niciun regret, am fost eu sută la sută, guralivă, nebună și vă iubesc pe toți.

Vă aștept pe toți cu prăjituri. O să îmi fie dor de voi! Nu mai am nimic de spus, mulțumesc, domnul Dan”, a Alexandra Duli la consiliul de eliminare de la Survivor.