Nominalizare previzibilă la Survivor România. Cel mai mare scandal la Consiliu

Nominalizare previzibilă la Survivor România. Cel mai mare scandal la Consiliu
Nominalizare asteptata la Survivor Romania

Scandal monstru în al doilea Consiliu de nominalizare al săptămânii de la Survivor România. Faimoșii au pierdut și cel de-al doilea joc pentru imunitate al săptămânii și au fost obligați să nominalizeze un membru de-al lor. Cine este persoana care riscă să plece acasă în ediția de duminică, 27 iunie.

Nominalizare previzibilă la Survivor România

Ediția de sâmbătă, 26 iunie, a fost una dintre cele mai intense din ultimele săptămâni la Survivor România. După ce Elena Marin și Maria Chițu au fost acuzate de blat pe traseu, blondina fiind certată că ar fi lăsat-o pe Faimoasă pe câștige, un scandal monstru a ieșit la Consiliul de nominalizare.

Zanni și Sebastian Chitoșcă nu s-au putut abține și au răbufnit la adresa colegei lor Elena Marin, pe care au desființat-o de față cu Războinicii. Elena Marin este a doua persoană propusă spre eliminare din echipa Faimoșilor.

„E și vina noastră că am ajuns în situația asta, dar ultimii noștri colegi au ieșit pentru că Elena a fost zero pe parcurs. Și din acest motiv au ieșit Ștefan și Raluca și probabil să ies și eu. Nu mai face față sportiv, dar se victimizează grav, ea vrea să facă față social pentru a ajunge mai departe. Și Zanni a omis chestia asta că această persoană nu mai face față competiției. Intră de 6 ori și aduce un punct, asta înseamnă zero.

Dacă mai aveam o șansă cu Ștefan, acum nu mai avem deloc. Am și zis atunci. Ai fost o persoană falsă și ai arătat-o de atâtea ori. Durerea mea este că păcălește toată competiția și pe toți prietenii ei care acum sunt acasă. A păcălit și publicul din România pentru că oamenii votează până la urmă.

A dramatizat toată competiția, noi i-am dat valoare ei pentru că am băgat-o în seamă. Noi demonstrăm pe traseu publicului pe traseu, nu ca ea. Ea a avut numai colege slabe, pe Majda, Nemeș, Alexandra Stan, Antoneasca, normal că dacă ai puțină viteză te vezi ceva mai decent.”, a declarat Sebastian Chitoșcă la Survivor.

Zanni a acuzat-o pe Elena Marin că a dat afară fete mai bune decât ea din competiție

Trapperul i-a aruncat săgeți otrăvitoare Elenei Marin, pe care o consideră, în continuare, o persoană falsă. Mai mult de atât, Zanni a spus că nu ar putea să fie prieten cu o persoană ca celebra coregrafă.

„Trebuie să iau o pastilă de greață pentru a spune din nou aceleași lucruri. Dacă eram acasă și vedeam un asemenea om, era pa, nu vorbeam niciodată cu așa ceva. Ăsta e cel mai mare coșmar de la Survivor că trebuie să stai cu asemenea oameni. Ne-am mutat la Războinici, Maria s-a mutat la Elena. Maria e un copil, nici ei nu-i vine să creadă, le mai zic ceva și tot așa. Plusează și plusează, își joacă foarte bine cartea, după cum vedeți.

Elena și Maria fac o strategie, să spună cumva că noi jignim femeile, că suntem misogini, ai făcut apelul ăsta ca să sară femeile de acasă pentru tine. Eu nu am nimic cu femeile, ci cu persoanele ca tine. Toți au făcut la fel cu tine, toți așa zișii prieteni ai tăi. Eu am vrut o echipă mixtă, dar nu cu ea, pentru că asta e, de fapt, o echipă. Dar cu cine merită. Și eu sunt sensibil, am empatizat cu Sebi și m-am abținut să nu plâng. Am empatizat cu Cosmin când el nu-i mai are pe părinți, dar m-am abținut. Musty la Războinici nu o avea pe mama lui. Eu sunt sensibil, m-a durut când erau foarte mulți jos. Mi s-a spus la nervi: ‘Orfanule și căministule’. Chiar Elena mi-a zis căminist și puteam să fac gargară.”

Elena Marin este nominalizată spre eliminare la Survivor România

Celebra coregrafă este în pericol de eliminare de la Survivor România, după ce Zanni și Sebastian Chitoșcă au votat-o în unanimitate. Elena Marin a încercat să se apere, acuzându-i pe coechipierii ei că ar fi cei care recurg la diverse strategii și „lucruri murdare” pentru a rămâne în competiție.

„Este clar că este o frustrare foarte mare, nu am cum să le schimb părerea. Dar asta nu-mi dă dreptul să îi vorbesc urât lui Sebastian, că îmi fac nevoile cum face el, ei au manipulat lucrurile și ei joacă urât. Sebastian vorbea despre exemplul pe care îl dăm oamenilor de acasă, nu vreau să spun de câte ori a zis el atât de multe lucruri.

Nu am cum să mă apăr în fața lor, dar trebuie să faci față din toate punctele de vedere și să mergi mai departe. Ei nu joacă corect, vorbesc despre dreptate, strategii, lucruri murdare și, de fapt, cred că ei le fac. De fapt, nu cred, sunt sigură, hoții strigă hoții. Am rămas singură, din păcate.

Mă așteptam să fiu nominalizată. Am fost agitată toată săptămâna. Îmi este frică, am rămas doar trei. Publicul decide. Facă-se voia Domnului”, a spus Elena Marin la Consiliul de la Survivor.

Urmăriți Playtech.ro și pe