26 iun. 2021 | 23:54

Nominalizare previzibilă la Survivor România. Cel mai mare scandal la Consiliu

Monden
Nominalizare previzibilă la Survivor România. Cel mai mare scandal la Consiliu
Nominalizare asteptata la Survivor Romania

Scandal monstru în al doilea Consiliu de nominalizare al săptămânii de la Survivor România. Faimoșii au pierdut și cel de-al doilea joc pentru imunitate al săptămânii și au fost obligați să nominalizeze un membru de-al lor. Cine este persoana care riscă să plece acasă în ediția de duminică, 27 iunie.

Nominalizare previzibilă la Survivor România

Ediția de sâmbătă, 26 iunie, a fost una dintre cele mai intense din ultimele săptămâni la Survivor România. După ce Elena Marin și Maria Chițu au fost acuzate de blat pe traseu, blondina fiind certată că ar fi lăsat-o pe Faimoasă pe câștige, un scandal monstru a ieșit la Consiliul de nominalizare.

Zanni și Sebastian Chitoșcă nu s-au putut abține și au răbufnit la adresa colegei lor Elena Marin, pe care au desființat-o de față cu Războinicii. Elena Marin este a doua persoană propusă spre eliminare din echipa Faimoșilor.

„E și vina noastră că am ajuns în situația asta, dar ultimii noștri colegi au ieșit pentru că Elena a fost zero pe parcurs. Și din acest motiv au ieșit Ștefan și Raluca și probabil să ies și eu. Nu mai face față sportiv, dar se victimizează grav, ea vrea să facă față social pentru a ajunge mai departe. Și Zanni a omis chestia asta că această persoană nu mai face față competiției. Intră de 6 ori și aduce un punct, asta înseamnă zero.

Dacă mai aveam o șansă cu Ștefan, acum nu mai avem deloc. Am și zis atunci. Ai fost o persoană falsă și ai arătat-o de atâtea ori. Durerea mea este că păcălește toată competiția și pe toți prietenii ei care acum sunt acasă. A păcălit și publicul din România pentru că oamenii votează până la urmă.

A dramatizat toată competiția, noi i-am dat valoare ei pentru că am băgat-o în seamă. Noi demonstrăm pe traseu publicului pe traseu, nu ca ea. Ea a avut numai colege slabe, pe Majda, Nemeș, Alexandra Stan, Antoneasca, normal că dacă ai puțină viteză te vezi ceva mai decent.”, a declarat Sebastian Chitoșcă la Survivor.

Zanni a acuzat-o pe Elena Marin că a dat afară fete mai bune decât ea din competiție

Trapperul i-a aruncat săgeți otrăvitoare Elenei Marin, pe care o consideră, în continuare, o persoană falsă. Mai mult de atât, Zanni a spus că nu ar putea să fie prieten cu o persoană ca celebra coregrafă.

„Trebuie să iau o pastilă de greață pentru a spune din nou aceleași lucruri. Dacă eram acasă și vedeam un asemenea om, era pa, nu vorbeam niciodată cu așa ceva. Ăsta e cel mai mare coșmar de la Survivor că trebuie să stai cu asemenea oameni. Ne-am mutat la Războinici, Maria s-a mutat la Elena. Maria e un copil, nici ei nu-i vine să creadă, le mai zic ceva și tot așa. Plusează și plusează, își joacă foarte bine cartea, după cum vedeți.

Elena și Maria fac o strategie, să spună cumva că noi jignim femeile, că suntem misogini, ai făcut apelul ăsta ca să sară femeile de acasă pentru tine. Eu nu am nimic cu femeile, ci cu persoanele ca tine. Toți au făcut la fel cu tine, toți așa zișii prieteni ai tăi. Eu am vrut o echipă mixtă, dar nu cu ea, pentru că asta e, de fapt, o echipă. Dar cu cine merită. Și eu sunt sensibil, am empatizat cu Sebi și m-am abținut să nu plâng. Am empatizat cu Cosmin când el nu-i mai are pe părinți, dar m-am abținut. Musty la Războinici nu o avea pe mama lui. Eu sunt sensibil, m-a durut când erau foarte mulți jos. Mi s-a spus la nervi: ‘Orfanule și căministule’. Chiar Elena mi-a zis căminist și puteam să fac gargară.”

Elena Marin este nominalizată spre eliminare la Survivor România

Celebra coregrafă este în pericol de eliminare de la Survivor România, după ce Zanni și Sebastian Chitoșcă au votat-o în unanimitate. Elena Marin a încercat să se apere, acuzându-i pe coechipierii ei că ar fi cei care recurg la diverse strategii și „lucruri murdare” pentru a rămâne în competiție.

„Este clar că este o frustrare foarte mare, nu am cum să le schimb părerea. Dar asta nu-mi dă dreptul să îi vorbesc urât lui Sebastian, că îmi fac nevoile cum face el, ei au manipulat lucrurile și ei joacă urât. Sebastian vorbea despre exemplul pe care îl dăm oamenilor de acasă, nu vreau să spun de câte ori a zis el atât de multe lucruri.

Nu am cum să mă apăr în fața lor, dar trebuie să faci față din toate punctele de vedere și să mergi mai departe. Ei nu joacă corect, vorbesc despre dreptate, strategii, lucruri murdare și, de fapt, cred că ei le fac. De fapt, nu cred, sunt sigură, hoții strigă hoții. Am rămas singură, din păcate.

Mă așteptam să fiu nominalizată. Am fost agitată toată săptămâna. Îmi este frică, am rămas doar trei. Publicul decide. Facă-se voia Domnului”, a spus Elena Marin la Consiliul de la Survivor.

PlaySport
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Capital.ro
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adevarul
„Uită-mă“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoacă victimelor. Ce măsuri ia Occidentul
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Capital.ro
Locul din România care are cea mai pură apă | Cei care se spală pe mâini sunt protejați pe tot parcursul anului
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Statul acordă noi subvenții de până la 2.000 de lei. Cererile se pot depune până în luna iunie
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro