Blat la Survivor România?! Concurenții au cedat nervos: ‘Toată țara a văzut ce s-a întâmplat’

Blat la Survivor România?! Concurenții au cedat nervos: 'Toată țara a văzut ce s-a întâmplat'
Blat la Survivor Romania

Concurenții de la Survivor România au cedat nervos pe traseul de la al doilea joc pentru imunitate de la Survivor România. Războinicii au acuzat-o pe una dintre fete că a făcut blat, iar fanilor emisiunii nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat. Despre cine este vorba.

Blat la Survivor România?!

Scandal uriaș pe traseu la al doilea joc pentru imunitate al acestei săptămâni de la Survivor România. Maria Chițu a fost acuzată de faptul că ar fi pierdut intenționat pentru ca Elena Marin să câștige puncte pentru echipa ei. Atât Faimoșii cât și Războinicii au sărit pe tânăra de 20 de ani pentru că ar fi sărit intenționat în apă, pentru a-i oferi un avantaj Elenei Marin.

Maria Chițu nu a comentat deloc acuzațiile aduse de către Războinici. La vederea incidentului, Zanni și Sebastian Chitoșcă au răbufnit la adresa Mariei. Cei doi Faimoși nu s-au bucurat de felul în care a luat Elena punctul.

Albert: Băi, Maria, te-ai aruncat intenționat. Am văzut cu toții. Nu-mi rup eu aici picioarele aici timp de șase luni ca să îți bați tu joc.

Andrei: Las-o, mă, să îi dea și Elenei câteva puncte (a zis el ironic).

Albert Oprea: Elena, nu mă bag eu între voi, ți se pare normal ca Maria să nu spună „Forța Războinicii”? voi v-ați înjurat și tot ați zis Forța Faimoșii.

Elena Marin: Am zis mereu că trebuie lăsate certurile la joc, dar nu se mai ține cont de asta nicăieri.

Albert: indiferent de certurile din camp se lasă totul deoparte și-ți dai sângele și ești cu războinicii până la capăt

De ce s-a certat Maria Chițu cu Războinicii

Fanii Războinicilor au avut parte de un șoc atunci când Maria Chițu s-a întors împotriva propriilor ei colegi. Înainte de a începe al doilea joc pentru imunitate al săptămânii, blondina nu a vrut să dea mâna cu Marius, Andrei și Albert, lucru care i-a derutat pe coehipierii săi din echipa albastră.

Maria Chițu: Orice spuneti nu conteaza acum pentru mine. Nu vreau sa dau mana acum cu voi, daca nu simt, nu o sa o fac.

Sebastian Chitoșcă: Trezeste-te ca nu pui tu sapte baieti la punct

Albert Oprea: Cum sa nu dai mana cu noi? orice ar fi, ca e echipa ta.

Zanni: Las-o vere, ca ea e din desene animate. O sa-i dea punctele.

Urmăriți Playtech.ro și pe