07 mart. 2023 | 23:37

Nominalizare halucinantă la Faimoși. Vedeta care a început să plângă după ce a văzut ca o trădeaza colegii

Emisiuni TV
Nominalizare halucinantă la Faimoși. Vedeta care a început să plângă după ce a văzut ca o trădeaza colegii
Nominalizare halucinantă la Faimoși

Echipa roșie a pierdut și al doilea joc de Imunitate din această săptămână, ceea ce înseamnă că Faimoșii sunt, din nou, în pericol de eliminare. Consiliul din ediția de marți, 7 martie, a adus o nominalizare halucinantă la Faimoși. Vedeta a început să plângă în momentul în care a văzut că este trădată de colegi.

Nominalizare halucinantă la Faimoși

După al doilea joc de Imunitate pierdut în această săptămână, Faimoșii sunt nevoiți să voteze din nou în cadrul Consiliului. În momentul în care și-a dat seama că este trădată de colegii din echipă, Carmen Grebenișan a izbucnit în lacrimi.

Tensiunile uriașe din echipa roșie îi afectează vizibil pe Faimoși. Concurenții au pierdut și cea de-a doua luptă pentru Imunitate din această săptămână, ceea ce înseamnă că au fost nevoiți, la Consiliul din ediția de marți, 7 martie 2023, să facă o nouă nominalizare și să mai trimită pe cineva la votul publicului. Cu alte cuvinte, tribul lor va pierde cu siguranță un membru în ediția viitoare.

Când a venit momentul ca voturile să fie numărate, numele care a apărut cel mai des pe bilețele a fost al lui Carmen Grebenișan. Cu lacrimi în ochi, vedeta a aflat că a intrat în cursa pentru eliminare alături de DOC, Ada și Crina Abrudan.

Citește și: Drama lui Alin Chirilă de la Războinici îți va rupe sufletul. A plâns la Survivor 2023 când și-a amintit prin ce a trecut

Mesajul apărut în mediul online, la scurt timp după nominalizare

La scurt timp după ce a fost nominalizată spre eliminare, pe pagina de Instagram a vedetei a fost publicat următorul mesaj, scris de ea înainte de plecarea în Republica Dominicană:

„Nu stiu ce am facut ca sa fiu nominalizata, daca pe considerente sportive sau nu, dar stiu sigur ca nu voi fi facut nimic sa imi supar sau jignesc colegii. Am curaj sa las asta scris!

Nu stiu in ce moment voi fi nominalizata a2a oara… cat timp va fi trecut, sper ca nu putin. Mai sunt sigura de un lucru: ca nu as vrea sa plec. Ca daca voi vrea, voi ridica mana si ma voi cere acasa. Daca nu am facut asta, sa stiti ca va rog sa ma lasati acolo, da? Va rog sa ma votati ca sa mai raman. Sa fiu fata aceea micuta pe care s-a pus pariu ca nu o apuce sa stea acolo nici macar o saptamana. Daca sunt la a2a nominalizare, sigur a trecut mai mult de o saptamana.

Cine ma cunoaste, stie ca sunt ambitioasa si optimista, asa ca acum ma apuc sa scriu si al 3 lea text pentru a3a nominalizare pe care sper sa o prind acolo. Vedeti ce organizata sunt? Ziceti voi, nu merit sa mai stau? O sa va multumesc tuturor cand ma intorc acasa, no!”, a scris Faimoasa.

Citește și: Jorge s-a operat după Survivor România 2023. Interdicțiile pe care le are pentru câteva săptămâni

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Regele Frederick și Regina Mary, probleme în cuplu. Ce i-a dat de gol
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Vis spulberat pentru Halep. S-a terminat. Cutremur în circuitul WTA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro